Τα λιπαρά μαλλιά είναι κάτι που κανείς δεν θέλει. Το 80% των διαταραχών του τριχωτού της κεφαλής οφείλονται σε εξωτερικούς παράγοντες όπως : ακτίνες  UV, ρύποι, στρες, διατροφή, συχνό λούσιμο, κόπωση και γήρανση.

Το συχνό αυτό λούσιμο, που όλοι κάνουμε, απομακρύνει όλα τα φυσικά έλαια που χρειάζονται οι τρίχες με αποτέλεσμα ο οργανισμός να αυξάνει την παραγωγή αυτών των ελαίων για να αντισταθμίσει την απώλεια που προκαλούμε μόνοι μας. Αν ταλαιπωρείστε και εσείς από αυξημένη λιπαρότητα,πιτυρίδα ή τριχόπτωση και δεν ξέρετε τι να κάνετε, η λύση είναι πολύ απλή.

Εμείς σας παρουσιάζουμε ευχάριστα νέα για τη λύση των επιδερμικών σας προβλημάτων με μια επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεραπείας με βαθύ καθαρισμό με μάσκα αργίλου είναι το πρώτο βήμα στη τελετουργία μας. Καθαρίζει σε βάθος το τριχωτό της κεφαλής και προετοιμάζει τα μαλλιά για τη θεραπεία μας. Η εφαρμογή του κατάλληλου σαμπουάν  ανάλογα με το τύπο των μαλλιών και η χρήση του ειδικού εργαλείου Clarisonic ειδικά σχεδιασμένο από την εταιρεία Κerastase για τα μαλλιά αναζωογονεί τις αισθήσεις μας και οξυγονώνει το θύλακα της τρίχας . Έπειτα η εφαρμογή της μάσκας Hydra-apaisant στο δέρμα και στα μήκη θα μας αφήσει τα μαλλιά ανάλαφρα και πιο λαμπερά.

Ανάλογα με τη διάγνωση στο τέλος εφαρμόζουμε την κατάλληλη θεραπεία για άμεση αναζωογόνηση και αντιμετώπιση κάθε ανάγκης.

Εάν το τριχωτό μας είναι λιπαρό λουζόμαστε στο σπίτι μας 2 φορές την εβδομάδα με το κατάλληλο σαμπουάν, με χλιαρό νερό και ποτέ καυτό.

Η ξηροδερμία αναλόγως χρειάζεται χρήση του κατάλληλου σαμπουάν και λούσιμο 2-3 φορές την εβδομάδα, με χλιαρό νερό και πολύ καλό ξέβγαλμα.

Η θεραπεία διαρκεί 30 λεπτά.

 
Μυστικά βήμα-βήμα για να εχετε υγιή και όμορφα μαλλιά
 
Ο σωστός καθαρισμός του τριχωτού είναι το σημαντικότερο βήμα για υγιή μαλλιά.

Η επιλογή του σαμπουάν μας είναι το πρώτο βήμα, το επιλέγουμε πάντα σύμφωνα με το τριχωτό μας και όχι με τη γενικότερη ποιότητα των μαλλιών μας.

Η μάσκα είναι το προϊόν που τοποθετείται από τη μέση και κάτω των μαλλιών ανάλογα με τις εξωτερικές ανάγκες της τρίχας μας.

Εάν τα μαλλιά μας είναι λεπτά δεν παραλείπουμε το conditioner, είναι σημαντικό ώστε να κλείνουν τα λέπια της τρίχας μετά το λούσιμο και κατά το βούρτσισμα να μην σπάει η τρίχα.

Ειδικό conditioner για λεπτά μαλλιά και ευαίσθητα είναι το Soin Therapiste της Kerastase το οποίο μπαίνει σε βρεγμένα μαλλιά πριν το λούσιμο.

Οποιαδήποτε μορφή θερμότητας και αν χρησιμοποιούμε πρέπει να επιλέγουμε θερμοπροστατευτικό προϊόν το οποίο ενεργοποιείται με την θερμότητα, λειτουργεί ως μία mini μάσκα η οποία δεν ξεβγάζεται.
 
Καινοτόμο θερμοπροστατευτικό προϊόν, όπως  λέει χαρακτηριστικά και το όνομά του «Το απίστευτο» της kerastase το οποίο : – προστατεύει έως τους  230°C,

– Ενεργοποιείται με τη θερμότητα για τέλεια αποτελέσματα,
– Προστασία & Αναδόμηση ακόμη και στις πιο ευαισθητοποιημένες άκρες
– Επιβραδύνει τη λιπαρότητα έως και 4 μέρες.

Χρήση ελαίων! Τα έλαια είναι μια μαγική πινελιά στην καθημερινότητά μας. Μας ενυδατώνουν, μας προστατεύουν από την ατμοσφαιρική ρύπανση και τα κατάλοιπα styling και μας αρωματίζουν ταξιδεύοντας μας το μυαλό.
 
 
Ευχαριστούμε πολύ το κομμωτήριο genny-genny για τη βοήθεια και την ενημέρωση.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.genny-genny.gr 
Τηλέφωνο Επικοινωνίας¨2102713600
 

 

 

Facebook Comments