H Ryanair γιόρτασε σήμερα (15 Δεκεμβρίου) τη Χριστουγεννιάτικη πρωτοβουλία “Your Wishes Fly”, σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, προβάλλοντας την κοινή δέσμευσή τους προς τη στήριξη του “Χαμόγελου του Παιδιού”, τον επίσημο φιλανθρωπικό οργανισμό που επιλέχθηκε από την Ryanair στην Ελλάδα.

Οι επιβάτες προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν σε ανταλλαγή ευχών στο αεροδρόμιο, σε μία προσπάθεια στήριξής του Χαμόγελου του Παιδιού, το οποίο κάνει τόσα πολλά για να βοηθήσει παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην Ελλάδα. Όλες οι δωρεές που συγκεντρώθηκαν για αυτόν τον αξιόλογο σκοπό, θα βοηθήσουν το Χαμόγελο του Παιδιού στο σημαντικό έργο του να συνεχίσει να κάνει τον κόσμο καλύτερο για εκατομμύρια παιδιά στην Ελλάδα.

Η Ryanair, ο ΔΑΑ και το Χαμόγελο του Παιδιού ευχαρίστησαν θερμά όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι μέσω μίας μικρής συνεισφοράς θα συμβάλλουν σημαντικά στη στήριξη του οράματος του Οργανισμού.

Η διευθύντρια μάρκετινγκ και πωλήσεων Ανατολικής Μεσογείου της Ryanair, Chiara Ravara, δήλωσε:

“Η πρωτοβουλία “Your Wishes Fly”, από την Ryanair και τον ΔΑΑ, αναδεικνύει την κοινή μας δέσμευση στην στήριξη του Χαμόγελου του Παιδιού, το οποίο κάνει τόσα πολλά για την συστηματική βοήθεια παιδιών στην Ελλάδα.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” είναι ένας από τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς στην Ευρώπη, που λαμβάνει δωρεές από τα τυχερά “ξυστό” της Ryanair, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στους επιβάτες να κερδίσουν φανταστικά δώρα, στηρίζοντας παράλληλα σημαντικούς σκοπούς. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στο σημερινό Your Wishes Fly. Ακόμα και η πιο μικρή συνεισφορά τους θα έχει σημαντικά θετικό αντίκτυπο.”

Από την πλευρά του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε:

Η αδιάλειπτη (από το 2002 μέχρι σήμερα) συνεργασία μας με “Το Χαμόγελο του Παιδιού” με πλήθος κοινών ενεργειών όπως είναι η ιδιαίτερα επιτυχημένη λειτουργία του Χώρου Δημιουργικής Απασχόλησης στο αεροδρόμιο που προσφέρει καθημερινά χαμόγελα σε εκατοντάδες παιδιά ταξιδιωτών, έχει ιδιαίτερη αξία για εμάς.

Η σημερινή πρωτοβουλία, που αναλαμβάνουμε μαζί με τη Ryanair, ένα σημαντικό αεροπορικό συνεργάτη μας με μεγάλη συμβολή στην αγορά της Αθήνας, αποτελεί ακόμα ένα βήμα προς την κατεύθυνση της δημιουργίας κοινωνικής ευαισθητοποίησης σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, τονίζοντας παράλληλα τα σημαντικά οφέλη και το θετικό κοινωνικό αποτύπωμα που προκύπτει μέσα από τη συνεργασία των μελών της αεροδρομικής κοινότητάς μας”.

Facebook Comments