Ενημέρωση: Τα τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κάνουν λόγο για τουλάχιστον 14 νεκρούς και 48 τραυματίες, όλοι φαίνεται να είναι στρατιώτες.

Το πρωί του Σαββάτου, στις 08:45, τοπική ώρα, σημειώθηκε έκρηξη κοντά στο πανεπιστήμιο του Ερσιγές στην επαρχία Καισάρειας της κεντρικής Τουρκίας. Βάσει των έως τώρα πληροφοριών των τουρκικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, εξερράγη παγιδευμένο όχημα πλησίον λεωφορείου ενώ βάσει των αρχών ασφαλείας υπάρχουν νεκροί και τραυματίες. Ωστόσο, δεν έχουν γίνει έως τώρα επίσημες ανακοινώσεις.

Στόχος φαίνεται πως ήταν οι στρατιώτες που επέβαιναν στο λεωφορείο οι οποίοι ήταν ντυμένοι με πολιτικά μιας και είχαν πάρει άδεια για το Σαββατοκύριακο ενώ υπήρχαν και πολίτες.. Στο σημείο έχουν φτάσει δυνάμεις ασφαλείας και ασθενοφόρα. Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων υπάρχουν νεκροί και τραυματίες, χωρίς όμως να δύναται να δώσει περισσότερες πληροφορίες. Το ανώτατο ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο της Τουρκίας έχει επιβάλει προσωρινή απαγόρευση μετάδοσης πληροφοριών για το συγκεκριμένο συμβάν. 

Το MarketNews.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς

Facebook Comments