Η αλυσίδα οπτικών καταστημάτων Occhio Papavassiliou, που με εμπειρία και συνέπεια από το 1957 έχει εδραιωθεί ως η βασική αλυσίδα luxury optical stores στα Νότια προάστια (Γλυφάδα, Νεα Σμύρνη και Καλλιθέα) ακολουθώντας μια συνεχή πορεία ανάπτυξης, παρουσιάζει το πέμπτο luxury και flagship store της στα βόρεια προάστια στο Golden Hall.
 
Μαζί με το νέο αυτό  εγχείρημα  η Οcchio Παπαβασιλείου έρχεται να διευρύνει το Luxury product mix της, παρουσιάζοντας την νέα υπέροχη συλλογή σε γυαλιά ηλίου και οράσεως Μoncler που θα συναρπάσει fashion και sports addicts και όχι μόνο. Η εταιρεία Moncler έχει κάνει μια επιλεκτική διανομή των γυαλιών της σε μόνο 40 boutique καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, και η αλυσίδα Οcchio κέρδισε επάξια μια από αυτές τις θέσεις. Εμείς τα είδαμε, τα δοκιμάσαμε και τα λατρέψαμε για το ιδιαίτερο στυλ τους, την κομψότητα τους και τον ελαφρύ σκελετό τους. Και ενώ η συλλογή θα είναι προς πώληση στην αγορά από τον Μάρτιο του 2017 τα Occhio σας προσκαλούν σε ενα private pre-show για να τα δείτε να τα δοκιμάσετε και να τα αγαπήσετε κι εσείς.
 
Εκτός από την συλλογή Moncler, στα Occhio Papavassiliou μπορείτε να βρείτε γυαλιά από πολλές εταιρείες, με ιδιαίτερα αλλά και all time classic σχέδια πάντα στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς.
 
 
Τα εγκαίνια του καταστήματος θα πραγματοποιηθούν το νέο έτος με πολλές εκπλήξεις, οπότε μείνετε συντονισμένοι! 
     

Facebook Comments