Τα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής “Κάκαλη” με ιστορία από το 1980 φτιάχνουν τα πιο λαχταριστά γλυκά. Πρόκειται για μια αμιγώς ελληνική και οικογενειακή επιχείρηση που αγαπάει και σέβεται την επεξεργασία όλων εκείνων των πρώτων ύλων (αλεύρι, σοκολάτα, γάλα, ζάχαρη κτλ.) από τις οποίες προέρχονται τα γλυκά τους.

Πάντα με αγνά υλικά, χρησιμοποιώντας τον πιο προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, σας περιμένουν και φέτος για υπέροχα μελομακάρονα και κουραμπιέδες. Καθώς διαθέτουν τεχνογνωσία ζαχαροπλαστικής αποθεώνουν τα κλασσικά τους μελομακάρονα βουτώντας τα μέσα στη σοκολάτα γάλακτος.

Δίνουν έναν “ευρωπαϊκό αέρα” στις μέρες των γιορτών με Panettone, το πανύψηλο αυτό τσουρέκι που είναι φουσκωτό σαν τιάρα και αρέσει σε μικρούς και μεγάλους.

Extra info: Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τις υπέροχες μπάρες δημητριακών που διαθέτουν, από goji berries και cranberries μέχρι λιναρόσπορο blueberry και papaya.

Ενώ σε λαχταριστή θέση βρίσκονται και τα cupcake τους με σοκολάτα, βανίλια, φυστίκι και οποιαδήποτε άλλη γεύση “αναζητά” ο ουρανίσκος σας!!!


Για περισσότερες πληροφορίες: www.kakalis.com

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2105777472

Facebook Comments