Δυναμικό «παρών» σε σημαντικά δρομικά γεγονότα με σκοπό να ενισχύσει Συλλόγους Ασθενών, ΜΚΟ και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες έδωσε για ακόμα μια χρονιά η AbbVie Running Team, οι δρομείς της οποίας κάνοντας πράξη το σύνθημα “Let’s Run Together to Transform People’s Lives!” διήνυσαν μικρές και μεγάλες αποστάσεις, προσθέτοντας χιλιόμετρα προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας.

Πιο συγκεκριμένα, το 2016, με τη συμμετοχή πάνω από 80 δρομέων στις διαδρομές διοργανώσεων, η ομάδα στήριξε το έργο του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης, της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρείας-Ίαση-Στήριξη – Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., του Πανελληνίου  Συλλόγου Προστασίας Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών «Η Καρδιά του Παιδιού» και του Ομίλου Εθελοντών Αιματολογικής Κλινικής Π.Γ.Ν.Α. Γ. Γεννηματάς «Αρχέγονο Κύτταρο Αίματος». Για κάθε χιλιόμετρο της ομάδας, δε, η AbbVie προσέφερε ένα χρηματικό ποσό, ενώ σε άλλες περιπτώσεις είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα.

«Ξεκινώντας το 2013 αυτή την πρωτοβουλία, είχαμε θέσει ως στόχο να συμβάλλουμε – με μοναδικό όχημα την εθελοντική μας προσφορά- στην ενίσχυση όσο το δυνατόν περισσότερων συνανθρώπων μας. Είμαστε περήφανοι που σε αυτόν τον “αγώνα” έχουμε βρει θερμή ανταπόκριση, τόσο από τους συναδέλφους, όσο και από τους φίλους και τους συνεργάτες μας. Με τις φετινές μας επιδόσεις βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και δίνουμε την υπόσχεση για ακόμα περισσότερες διαδρομές προσφοράς» ανέφερε η Market Access & External Relations Director της AbbVie και μέλος της AbbVie Running Team, Άντζελα Βερναδάκη.

Το «κοντέρ» της ομάδας, σημειώνεται, καταγράφει πάνω από 5.320 χιλιόμετρα μέσα σε τέσσερα χρόνια και έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό μελών, ενώ ήδη η AbbVie Running Team έχει ανανεώσει το ραντεβού της για το 2017…

Facebook Comments