Μία μέρα έμεινε για το τέλος του χρόνου και σκεφτόμαστε τα πάντα για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Από το τι θα φορέσουμε, τι χρώμα θα βάψουμε τα νύχια μας μέχρι και πώς θα κάνουμε τα μαλλιά μας. Εμείς επισκεφτήκαμε τις ειδικούς του Nailed it και ζητήσαμε τις συμβουλές τους για νύχια και make up για να είμαστε εντυπωσιακές στην αλλαγή του χρόνου.

Τι αποχρώσεις μας προτείνετε για μανικιούρ-πεντικιούρ;

Κλασικό Κόκκινο

Το κόκκινο της φωτιάς είναι ο ορισμός της θυληκότητας. Το προτείνουμε  καθώς δίνει μια glam και festive διάθεση και φυσικά γιατί είναι η καλύτερη επιλογή για την περίοδο των εορτών. Πολλές γυναίκες το φοβούνται, όμως υπάρχουν αρκετές διαφορετικές αποχρώσεις του που πάνε σε όλες τις επιδερμίδες και αναδεικνύουν τα άκρα.

Nude ή Γαλλικό

Δεν επιλέγετε περίεργα και τολμηρά χρώματα για τα νύχια σας, τέλεια! Διαλέξτε μια απόχρωση λευκού ή μπεζ που είναι all time classic. Το γαλλικό είναι μία safe, διαχρονική επιλογή. Για τις πιο τολμηρές που ακολουθούν τη μόδα προτείνουμε διάφορες παραλλαγές του.

Μεταλλικές Αποχρώσεις

Εάν δεν τολμάτε τέτοια χρώματα, η περίοδος των γιορτών είναι η ευκαιρία σας! Όποια μεταλλική απόχρωση και αν επιλέξετε είναι η τελευταία τάση της μόδας και θα τονίσει τα άκρα σας με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

New Years Eve Make up

Το μακιγιάζ της Πρωτοχρονιάς πρέπει να είναι εντυπωσιακό και θηλυκό, χωρίς υπερβολές. Εμείς  προτείνουμε ένα cat eye style eyeliner με πολύ τονισμένες βλεφαρίδες και κατακόκκινα χείλη. Σε περίπτωση που δεν είναι τα καταφέρνετε στο eyeliner, δοκιμάστε να κάνετε πρώτα τη γραμμή με ένα μαύρο μολύβι ματιών και στη συνέχεια περάστε την απο πάνω με το eyeliner.

Όσον αφορά τα χείλη, επιλέξτε ένα κόκκινο ματ κραγιόν και χρησιμοποιήστε ένα highlighter στο μέσο των χειλιών στα χείλη για έξτρα λάμψη! Απογειώστε το βάψιμο σας με μια extra black μάσκαρα και περάστε την δύο-τρείς φορές για περισσότερο όγκο και έντονο βλέμμα.

 

Εμείς και τα Nailed it σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά με υγεία και αγάπη!!!

 

 

Nailed it

Κολοκοτρώνη 1 & Λεβίδου, Κηφισιά

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-6233533

www.nailedit.gr

 

Facebook Comments