Η πρώτη σέντρα της Σούπερ Λίγκας για το 2017 θα γίνει σήμερα με δύο αναμετρήσεις που θα ανοίξουν την αυλαία της αναβληθείσας πρώτης αγωνιστικής.

Χρονικά το πρώτο ματς θα γίνει στο Καυταντζόγλειο όπου ο Ηρακλής των πάρα πολλών προβλημάτων θα υποδεχθεί την Ξάνθη που τελείωσε ιδανικά το 2017 κάνοντας ένα πάρα πολύ μεγάλο σερί το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τη φέρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στις 19:30 ο Λεβαδειακός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο τελευταίο σημερινό ματς και οι Θεσσαλονικείς όχι μόνο θέλουν τη νίκη για βαθμολογικούς σκοπούς καθώς έχουν μείνει πάρα πολύ πίσω αλλά και για να κατευνάσουν τα πνεύματα από το σίριαλ της αποχώρησης του Γκάρι Ροντρίγκες που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες.
Οι Βοιωτοί έχουν μαζέψει μέχρι τώρα 12 βαθμούς και στην έδρα τους είναι πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος για κάθε ομάδα που καλείται να τους αντιμετωπίσει.

Το κυρίως μενού της αγωνιστικής θα διεξαχθεί αύριο με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, την ΑΕΚ να παίζει με τον Παναιτωλικό, τον ΑΟΚ να φιλοξενεί τον Ατρόμητο και τη Λάρισα να αντιμετωπίζει τη Βέροια.
Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη με τον Πανιώνιο να λύνει τους λογαριασμούς του με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πλατανιά να κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό.

Facebook Comments