Μετά τις αναμετρήσεις Λεβαδειακός – ΑΕΚ, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – Ατρόμητος, ακόμη δύο αγώνες για τη φάση των «16» του Κυπέλλου αναβάλλονται. Ο λόγος για το Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη – ΟΦΗ.

Τα ματς Λεβαδειακός – ΑΕΚ, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – Ατρόμητος, αναβλήθηκαν λόγω της ακαταλληλότητας των αγωνιστικών χώρων. Στις περιπτώσεις όμως του Ξάνθη – ΟΦΗ και Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα οι αγώνες δεν θα διεξαχθούν λόγω μη προσέλευσης στο γήπεδο των φιλοξενούμενων ομάδων. Αυτό σημαίνει ότι οι γηπεδούχοι θα προσέλθουν κανονικά στο γήπεδο, το ίδιο και οι διαιτητές. Θα συνταχθεί επομένως κανονικά φύλλο αγώνος και η υπόθεση θα οδηγηθεί στα πειθαρχικά όργανα, όπου εκεί ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΟΦΗ θα επικαλεστούν λόγους ανωτέρας βίας για τη μη προσέλευσή τους.

Συγκεκριμένα η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα καθηλώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και αναγκάστηκε τελικά να επιστρέψει στα Ιωάννινα, ενώ η αποστολή του ΟΦΗ ταξίδεψε κανονικά μέχρι την Αθήνα, όμως από εκεί δεν μπόρεσε να φτάσει στην Ξάνθη, διότι είναι κλειστό τόσο το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης όσο και αυτό της Καβάλας.

Η ΕΠΟ έχει ενημερωθεί εγκαίρως για την αδυναμία του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΟΦΗ να ταξιδέψουν σε Χανιά και Ξάνθη αντίστοιχα, επομένως αναμένεται μέσα στην ημέρα ανακοίνωσή της με την οποία θα οριστικοποιηθεί η αναβολή των αναμετρήσεων Ξάνθη – ΟΦΗ και Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα, που ήταν προγραμματισμένες για απόψε (11/1).

Τις επόμενες ημέρες η διοργανώτρια αρχή θα ενημερώσει τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των πέντε αγώνων που αναβλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει της χώρα μας τις τελευταίες ημέρες.

Πηγή: soccerplus.gr

Facebook Comments