Αναβλήθηκε το Αγρ. Αστέρας – Άρης

Με απόφαση του διαιτητή κ. Αριστομένη Κουτσιαύτη αναβλήθηκε το χθεσινό παιχνίδι στο γήπεδο Ευόσμου μεταξύ του Αγροτικού Αστέρα και του Άρη.

Μετά την αναβολή οι δύο ομάδες  με κοινό τους αίτημα ζητούν ο μεταξύ τους αγώνα να μην διεξαχθεί ούτε σήμερα. 

Βέροια – Λεβαδειακός 2-0

Τη δεύτερη νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Βέροια, που ήταν ταυτόχρονα πρώτη εντός έδρας, καθώς με τέρματα των Μίλιεβιτς (35΄) και Καπετάνου (46΄) επιβλήθηκε 2-0 του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της (εξ αναβολής) 11ης αγωνιστικής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Γιαννουλάκης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Άρτσε, Λινάρδος – Μουλόπουλος

Οι συνθέσεις:

ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Καλί, Άρτσε (89΄ Μελίσσης), Λινάρδος (90΄+2 Μαυριάς), Μίλιεβιτς (80΄ Τομάς), Καπετάνος, Σαρπόνγκ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μεντί, Ουόν, Τριποτσέρης (55΄ Βασιλείου), Καλτσάς, Κουλιμπαλί (69΄ Μαχαίρας), Καψάσκης (75΄ Λάτσι), Μιλιάζες, Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Πλατανιάς – Ολυμπιακός 2-2

Τέσσερα γκολ, όλα στο πρώτο ημίχρονο, δύο για κάθε ομάδα είχε ο αγώνας στα Περιβόλια για Πλατανιά και Ολυμπιακό 2-2 για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 2-0 με τα τέρματα του Ιντέγε (4’, 13’), όμως οι Κρητικοί ισοφάρισαν με τα γκολ των Γιακουμάκη (36’) και Μανούσου (πέναλτι 39’).

Ωστόσο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 36’ ξαναμπήκαν στο ματς με το τέρμα του Γιακουμάκη (1-2). Τρία λεπτά αργότερα ο Πλατανιάς έφερε το ματς στα ίσια όταν ο Λεάλι ανέτρεψε στη περιοχή τον Γιακουμάκη και ο Μανούσους από την άσπρη βούλα ισοφάρισε σε 2-2.
Κίτρινες: Μανούσος, Πριντέτα, Σίγκνεβιτς – Λεάλι, Φιγκέιρας, Ρέτσος

Διαιτητής: Φουκάκης

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Πριντέτα, Κάργας, Μπανανά, Στάθης, Μενδρινός (74′ Μαραγκός), Μουνάφο, Ντεβέσα (68′ Γιορέντε), Μανούσος (86′ Σίγκνεβιτς), Γιακουμάκης.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια, Ρέτσος, Βιάνα, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς (80′ Μπουχαλάκης), Μάριν (61′ Ανδρούτσος), Μανθάτης (71′ Καρντόσο), Φορτούνης, Ιντέγε.

Facebook Comments