Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Παρένθεση αποδείχθηκε η εντός έδρας ήττα της Ξάνθης από τον Ολυμπιακό την περασμένη εβδομάδα, καθώς με γκολ των Σολτάνι στο 22΄ και Γιουνές στο 88΄ οι Ακρίτες νίκησαν στα Πηγάδια 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική και παρέμειναν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Αστέρας –  Παναιτωλικός 4-1

Ο Αστέρας Τρίπολης επιβεβαίωσε την περίοδο φόρμας που διανύει, φτάνοντας σε δεύτερη συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα με συνολικό απολογισμό επτά γκολ.

Μετά την ΑΕΚ την περασμένη εβδομάδα (3-2), οι Πελοποννήσιοι συνέτριψαν χθες στο «Θ. Κολοκοτρώνης» τον Παναιτωλικό με 4-1 (38΄, 49΄ Στανισάβλιεβιτς, 42΄ πεν. Μάσα, 58΄ Τσουκαλάς – 9΄ Μουνιός) για την (εξ αναβολής) 11η αγωνιστική και βελτίωσαν ακόμη περισσότερο τη θέση τους στη βαθμολογία.

Ατρόμητος – Πανιώνιος 1-2

Σπουδαία νίκη με 2-1 επί του Ατρομήτου μέσα στο Περιστέρι σημείωσε ο Πανιώνιος, για την -εξ αναβολής- 11η αγωνιστική της Super League, και διατηρείται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο Μπεν στο 24΄ και ο Σαββίδης στο 59΄ πέτυχαν τα γκολ των «κυανέρυθρων», ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά στο 49΄ με πέναλτι του Ούμπιντες.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-1

Μετά από ένα κακό παιχνίδι που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της εξ΄ αναβολής 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Facebook Comments