O πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν απάντησε με σκωπτική διάθεση στις κατηγορίες περί κατασκοπείας σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας πως οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας του «δεν τρέχουν πίσω» από κάθε δισεκατομμυριούχο.

Επιπλέον, ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους δήλωσε σήμερα ότι η έκθεση σύμφωνα με την οποία η Ρωσία είχε συγκεντρώσει επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος του εκλεγμένου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ είναι μια απάτη.

Ο Πούτιν, ο οποίος επανέλαβε ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ τον μεγιστάνα, επισήμανε επίσης ότι ελπίζει πως η Μόσχα και η Ουάσιγκτον θα μπορούσαν τελικά να εξομαλύνουν τις τεταμένες σχέσεις τους.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στη Μόσχα, το Νοέμβριο του 2013, ο Ντόναλντ Τραμπ «ήταν απλά ένας επιχειρηματίας, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Αμερικής» τόνισε ο Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου, υπογραμμίζοντας ότι δεν γνώριζε «καν ότι είχε πολιτικές φιλοδοξίες».

«Επομένως πώς κάποιος πιστεύει ότι οι μυστικές μας υπηρεσίες τρέχουν πίσω από όλους τους Αμερικανούς δισεκατομμυριούχους; Σίγουρα αυτό δεν συμβαίνει, πρόκειται για πλήρες παραλήρημα» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας.

Σύμφωνα με μια έκθεση, η γνησιότητα της οποίας δεν έχει επιβεβαιωθεί και την οποία δημοσιεύσαν πολλά αμερικανικά ΜΜΕ, οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας κατασκόπευαν το Ντόναλντ Τραμπ με στόχο να τον εκβιάσουν.

Facebook Comments