Σε Επίτιμο Εταίρο της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρίας ανακηρύχθηκε ο Πρόεδρος & Διευθύνοντας Σύμβουλος της φαρμακευτικής εταιρείας Φαρμασέρβ – Λίλλυ, κ. Διονύσιος Φιλιώτης, κατά τη διάρκεια της φετινής εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΦΕ.  

Ο Έλληνας επιχειρηματίας, τον οποίο η Εταιρεία τίμησε σε αναγνώριση της προσφοράς  του στην φαρμακοβιομηχανία, στο εγχώριο επιχειρείν και στην ελληνική οικονομία, παραλαμβάνοντας τον έπαινο δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος αφού, όπως είπε “η μεγαλύτερη τιμή και η μεγαλύτερη καταξίωση για έναν άνθρωπο και έναν επαγγελματία είναι αυτή που προέρχεται από τους συναδέλφους του”.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), κ.Κωνσταντίνος Μίχαλος ανέφερε: “Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε στους επιχειρηματικούς κόλπους έναν άνθρωπο και επιχειρηματία σαν τον κ. Διονύση Φιλιώτη που μας συμβουλεύει με τον καλύτερο τρόπο σε θέματα υγείας”.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης επίσης απενεμήθη στην υποψήφια Διδάκτορα του ΕΚΠΑ, κα Κωνσταντίνα Σουλελέ, και το αριστείο στην εφαρμοσμένη Φαρμακευτική Τεχνολογία με υποτροφία «ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ», το οποίο χρηματοδοτεί η φαρμακευτική εταιρεία UNI-PHARMA  ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΒΕΕ.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας κα Ιουλία Τσέτη, αφού παρέδωσε την υποτροφία και  ευχήθηκε μια δημιουργική χρονιά  γεμάτη ελπίδα δίνοντας ταυτόχρονα συγχαρητήρια στον πρόεδρο και στα μέλη του Δ.Σ της ΕΦΕ για την εξωστρέφεια που καταδεικνύει η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρία, είπε χαρακτηριστικά: “Εύχομαι να υπάρξουν πολλές βραβεύσεις στο μέλλον και πολλές υποτροφίες σε Έλληνες φοιτητές. Επιθυμούμε και ελπίζουμε τα παιδιά μας να καταφέρουν να παραμείνουν στον τόπο μας γιατί τα έχουμε ανάγκη. Η φαρμακοβιομηχανία έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους με “φρέσκιες” ιδέες και όραμα”.

Η ΕΦΕ, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τίμησε επίσης τον φαρμακοποιό και σύμβουλο επιχειρήσεων κ. Πάρη Μποσκόπουλο και  την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Εργαστηρίου της Αναλυτικής Χημείας του Τμήματος Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ.Τζούλια Αττά – Πολίτου, ως μέλη του προηγούμενου ΔΣ, για την ενεργή συμμετοχή και υποστήριξη των δραστηριοτήτων της επιστημονικής εταιρείας κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Facebook Comments