Το νέο μετεκπαιδευτικό τετράμηνο πρόγραμμα στις παθολογικές ή χειρουργικές ειδικότητες προκήρυξε το ΥΓΕΙΑ. Πρόκειται για τη συνέχιση ενός προγράμματος που χρηματοδοτείται από την Επιστημονική Ένωση Ιατρών ΥΓΕΙΑ και το οποίο απευθύνεται σε νέους ιατρούς που πρόκειται να ειδικευτούν στις ειδικότητες της Παθολογίας και της Χειρουργικής και σκοπεύουν να εργαστούν ως νοσοκομειακοί ιατροί. 
 

Το ιατρικό πρόγραμμα- που έχει μετονομαστεί σε «Ανδρέας Βγενόπουλος» προς τιμή του αείμνηστου Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του νοσοκομείου- παρέχει επίσης πέρα από πιστοποιητικά παρακολούθησης και μία οικονομική ενίσχυση της τάξης των 1.500 ευρώ.
 
«Το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι πολύ σημαντικό για τους νέους ιατρούς και είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια την άοκνη στήριξη της διοίκησης του ΥΓΕΙΑ, τόσο οικονομική όσο και ηθική” ανέφερε ο κ. Βασίλειος Πρασόπουλος, Πρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης Ιατρών ΥΓΕΙΑ, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωση ομιλία με θέμα «Διαλογισμοί πάνω στην εξέλιξη της Ιατρικής» έδωσε και ο κ. Πλάτωνας Κεχαγιάς, ουρολόγος, επιστ. συνεργάτης του ΥΓΕΙΑ.
 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα, σημειώνεται, είναι μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία της Ε.Ε.Ι.Υ (09.00–15.00/ τηλ: 210 686 7199). 

 

Facebook Comments