Η δήλωση της Μαντόνα στην Πορεία των Γυναικών κατά του Τραμπ στην Ουάσινγκτον πως σκέφτηκε να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο προκάλεσε αντιδράσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα αμερικάνικα ΜΜΕ, η τραγουδίστρια βρέθηκε στο στόχαστρο της CIA. Η βασίλισσα της ποπ μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε απάντησε μέσω Instagram, δίνοντας διευκρινίσεις για το τι ακριβώς ήθελε να πει.

«Η πορεία ήταν μια καταπληκτική και όμορφη εμπειρία. Πήγα και τραγούδησα το Express Yourself και αυτό ήταν ακριβώς που ήθελα να κάνω. Ωστόσο, θέλω να διευκρινίσω μερικά σημαντικά πράγματα. Δεν είμαι βίαιο άτομο, δεν προωθώ τη βία και είναι σημαντικό οι άνθρωποι να ακούσουν την ομιλία μου στο σύνολό της και όχι να αποσπάσουν μια συγκεκριμένη φράση έξω από το πλαίσιο», έγραψε στο Instagram η Μαντόνα και πρόσθεσε:

«Η ομιλία μου άρχισε με το Θέλω να ξεκινήσω μια επανάσταση αγάπης. Στη συνέχεια, άδραξα την ευκαιρία να ενθαρρύνω τις γυναίκες και όλους τους περιθωριοποιημένους ανθρώπους να μην πέσουν σε απελπισία, αλλά να ενωθούν και να χρησιμοποιήσουν τη στιγμή σαν σημείο εκκίνησης για ενότητα και δημιουργία αλλαγής στον κόσμο.

Μίλησα με αλληγορία και μοιράστηκα δύο τρόπους θεώρησης των πραγμάτων. Ο ένας ήταν να είμαστε αισιόδοξοι και ο άλλος ήταν η αίσθηση του θυμού και της οργής, που εγώ προσωπικά ένιωσα. Ωστόσο, ξέρω πως ενεργώντας με θυμό, δεν λύνεται τίποτα. Και ο μόνος τρόπος να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο είναι η αγάπη».

«Ηταν πραγματικά τιμή μου να είμαι μέρος ενός ακροατηρίου, φωνάζοντας πως «επιλέγουμε την αγάπη», κατέληξε η τραγουδίστρια.

Facebook Comments