Το οικογενειακό crossover SsangYong XLV, που παρουσιάστηκε στα μέσα του 2016, και αποτελεί το δεύτερο πιο σημαντικό μοντέλο της κορεάτικης φίρμας στη σύγχρονη γκάμα της, μετά το Tivoli, έχει ήδη ξεκινήσει να διακρίνεται διεθνώς.

Στα τέλη του 2016 το XLV πήρε την 4η υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα στα 17 νέα μοντέλα του ελληνικού θεσμού για το καλύτερο Αυτοκίνητο της Χρονιάς, ενώ, με βάση αυτή τη βαθμολογία κατετάγη 1ο ανάμεσα στα νέα SUV-Crossover που συμμετείχαν.

Στο Βέλγιο κατέκτησε τον τίτλο του Οικογενειακού Αυτοκινήτου της Χρονιάς, στο VAB Family Car of the Year Election, που διοργανώθηκε, εφέτος, για 30η συνεχόμενη χρονιά, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι είναι ανάμεσα στα υποψήφια μοντέλα για το θεσμό του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2017, βραβείο που θα ανακοινωθεί τον ερχόμενο Απρίλιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Το XLV προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στους τομείς της ασφάλειας, του εξοπλισμού, της ποιότητας, της χρηστικότητας, αλλά κυρίως των διαθέσιμων χώρων, προσφέροντας 720 λίτρα χώρο αποσκευών. 

Facebook Comments