Σε διευκρινίσεις, κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς προς τη Zesmero Ltd. μέσω της εταιρείας για τη δημοσιοποίηση διευκρινίσεων και πληροφοριών αναφορικά με το περιεχόμενο της από 25.07.2013 ανακοίνωσης της εταιρείας, προχώρησε η Forthnet.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση:

Με την από 26.07.2013 απαντητική επιστολή της Zesmero Ltd., μετόχου της Εταιρείας, προς την ΕΚ μέσω της Εταιρείας, η Zesmero Ltd. απάντησε ως ακολούθως: «το δικαίωμα προαίρεσης αγοράς μετοχών της Εταιρείας από τη WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.Β.Ε. («WIND») αφορά συμφωνία μεταξύ της εταιρείας Zesmero Ltd και της WIND, οι όροι της οποίας είναι εμπιστευτικοί και μη δημοσιοποιήσιμοι.

Όλες δε οι απαραίτητες πληροφορίες για την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού σχετικά με το δικαίωμα αυτό έχουν γνωστοποιηθεί στην Εταιρεία, όπως προκύπτει από την 25/07/2013 ανακοίνωσή της, μέσω της από 23/07/2013 γνωστοποίησης που έλαβε από την εταιρεία LARGO LIMITED, την οποία η τελευταία υπέβαλε για λογαριασμό της καθώς και για λογαριασμό της κατά 100% απώτερης θυγατρικής της, WIND.» Η ανακοίνωση δημοσιεύεται σύμφωνα με το άρθρο 21 του νόμου 3556/2007.

Facebook Comments