Με τρία νέα ορεινά ξενοδοχεία-διαμάντια, εμπλουτίζει τη συλλογή της η Trésor Hotels & Resorts, το πλέον αναγνωρισμένο δίκτυο boutique ξενοδοχείων στην Ελλάδα. Απαριθμώντας πλέον 35 ανεξάρτητα ξενοδοχεία-μέλη σε 25 δημοφιλείς και ανερχόμενους ελληνικούς προορισμούς, η Trésor Hotels & Resorts αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των μελών της και του εκάστοτε προορισμού, ενώ μέσα από υψηλή τεχνογνωσία και στοχευμένες ενέργειες marketing και επικοινωνίας, ενδυναμώνει το branding των ξενοδοχείων που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της. Όλα τα ξενοδοχεία-μέλη της Trésor Hotels & Resorts χαρακτηρίζονται από πολυτέλεια, εξαιρετική ποιότητα και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εγγυώνται αξέχαστες ταξιδιωτικές αναμνήσεις και αυθεντική ελληνική φιλοξενία στους φιλοξενούμενούς τους.

Από το πανέμορφο χωριό του Ελληνικού Αρκαδίας και το ολοκαίνουργιο spa hotel, Elafos Natural Boutique Hotel & Spa, την κοσμοπολίτικη Αράχωβα και τα πολυτελή σαλέ του VIP Chalet 4 Εποχές έως το γοητευτικό Μέτσοβο και το ξενοδοχείο Aroma Dryos Eco & Design Hotel, τα 3 νέα ξενοδοχεία της Trésor Hotels & Resorts προσφέρουν επιπλέον αφορμές για απόδραση, στους ταξιδιώτες που αναζητούν μια ξεχωριστή εμπειρία πολυτελούς διαμονής και φιλοξενίας, συνδυασμένη με συναρπαστικές εμπειρίες στην ορεινή φύση της Ελλάδας.

Το Elafos Natural Boutique Hotel & Spa είναι η ολοκαίνουργια ξενοδοχειακή άφιξη της Ορεινής Αρκαδίας που προσθέτει δόσεις εκλεπτυσμένης πολυτέλειας στη διαμονή του ταξιδιώτη, υπόσχεται στιγμές ηρεμίας πλάι στο τζάκι, προσφέρει την απαραίτητη χαλάρωση στο spa και δίνει πολλούς λόγους για μια απόδραση γεμάτη εμπειρίες στην πανέμορφη φύση της Πελοποννήσου.

Στον παραδοσιακό οικισμό του Ελληνικού Αρκαδίας, μόλις δυο ώρες μακρυά από την Αθήνα και με φόντο το καταπράσινο ορεινό τοπίο, το Elafos Natural Boutique Hotel & Spa χαρίζει πολυτελή φιλοξενία στα 7 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες του και αποτελεί το ιδανικό ορμητήριο για να ανακαλύψει κανείς τον ποταμό Λούσιο και να απολαύσει σκι, rafting, ποδηλατοβόλτες και πεζοπορία στα παλιά σηματοδοτημένα μονοπάτια της περιοχής.

http://www.tresorhotels.com/uploads/Elafos/Kallisto3.jpg

Φωλιασμένα στον Εθνικό Δρυμό Παρνασσού, τα 8 πετρόχτιστα πολυτελή σαλέ του ολοκαίνουργιου  VIP Chalet βρίσκονται στο Λιβάδι, μόλις 15 λεπτά από το κέντρο της Αράχωβας και σε κοντινή απόσταση από το χιονοδρομικό κέντρο, αποτελώντας τον ιδανικό προορισμό όλες τις εποχές του χρόνου για μεγάλες παρέες αλλά και οικογένειες με μικρά παιδιά ή και βρέφη, χάρη στην εύκολη και γρήγορη πρόσβασή τους, την πρόθυμη εξυπηρέτηση και την άνεση που προσφέρουν. Αυτό που κάνει το VIP Chalet να ξεχωρίζει, είναι οι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αλλά και αυθεντική, οικογενειακή φιλοξενία από την αποκλειστικότητα των πανέμορφων, ιδιωτικών κατοικιών.

http://www.tresorhotels.com/uploads/VIP%20Chalet/H2%20LIVING%20V5.jpg

 

Στην καρδιά του Μετσόβου, το Aroma Dryos Eco & Design Hotel προσφέρει απλόχερα στον επισκέπτη μια αξέχαστη εμπειρία χαλαρωτικής και ατμοσφαιρικής διαμονής, αλλά και την αφετηρία για να ανακαλύψει κανείς τις ομορφιές της Πίνδου. Τα 16 υπερπολυτελή δωμάτια του Aroma Dryos αποπνέουν μια μοναδική αίσθηση φιλοξενίας σε κάθε τους γωνιά, ενώ δε λείπουν όλες οι σύγχρονες ανέσεις που αναβαθμίζουν περαιτέρω τη διαμονή, από τα άνετα, οικολογικά στρώματα Cocomat, ως τα προϊόντα Apivita, τα πολυτελή μπουρνούζια Guy Laroche και το υδρομασάζ στο μπάνιο. Εδώ ο επισκέπτης μπορεί να συνδυάσει το ταξίδι του με εναλλακτικές δραστηριότητες, όπως rafting, πεζοπορία στα μονοπάτια της Πίνδου, Mountain bike, ιππασία στη Βάλια Κάλντα και off-road οδήγηση με τζιπ στη Βόρεια Πίνδο.

 

http://www.tresorhotels.com/uploads/Aroma%20Dryos/_MG_7970_1_2Enhancer.jpg

Ο Παναγιώτης Πανταζόπουλος, Managing Director της Trésor Hotels & Resorts, δήλωσε σχετικά με την προσθήκη των 3 νέων ξενοδοχείων στο δίκτυο:

«Στην Trésor Hotels & Resorts στόχος μας είναι να διαφοροποιούμαστε, αναδεικνύοντας τους κρυμμένους θησαυρούς της Ελλάδας και συστήνοντας πρωτότυπες ταξιδιωτικές εμπειρίες στον επισκέπτη. Με την προσθήκη των 3 νέων μας ξενοδοχείων στην Αράχωβα, το Ελληνικό Αρκαδίας και το Μέτσοβο, δίνουμε στα πιστά μέλη του TClub, του πρωτοποριακού  loyalty προγράμματος της Trésor, ιδέες για νέα ταξίδια ανακάλυψης σε δημοφιλείς αλλά και ανερχόμενους ορεινούς προορισμούς της Ελλάδας. Τα 3 νέα μέλη μας εμπλουτίζουν ακόμα περισσότερο το δίκτυό μας και προσφέρουν στον σύγχρονο ταξιδιώτη πολυτελή φιλοξενία, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, αλλά και συναρπαστικές τοπικές δραστηριότητες στη φύση του εκάστοτε προορισμού. Με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός νέου, ποιοτικού ελληνικού τουριστικού προϊόντος αλλά και στην ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού.»

Facebook Comments