Η Adele κέρδισε τα τρία κορυφαία βραβεία Grammy, για το άλμπουμ, την ηχογράφηση και το τραγούδι, επικρατώντας της Μπιγιονσέ. Η Βρετανίδα κέρδισε και τα πέντε βραβεία για τα οποία είχε προκριθεί, μεταξύ αυτών για το άλμπουμ της «25» αλλά και για το τραγούδι της, «Hello».

Η Μπιγιονσέ, που ήταν υποψήφια για εννέα βραβεύσεις για το άλμπουμ της «Lemonade» κέρδισε μόλις δύο βραβεία.

Η Adele βγήκε εκτός εαυτού, στο αφιέρωμα στον George Michael στα φετινά Grammy. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια εξαπέλυσε βρισιές στον «αέρα» και ενώ το αφιέρωμα βρισκόταν περίπου στη μέση. Η 28χρονη τραγουδίστρια διέκοψε το αφιέρωμα και ακούστηκε να βρίζει με τους παραγωγούς να κόβουν τον ήχο, ο οποίος τελικά επανήλθε.

«Το ξέρω ότι είμαστε σε ζωντανή μετάδοση. Ζητώ συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να περάσω πάλι τα περσινά .Ζητώ συγγνώμη που έβρισα. Μπορούμε να ξεκινήσουμε ξανά;», είπε η μεγάλη νικήτρια. Μετά από ένα λεπτό η ταραγμένη Adele ξεκίνησε εκ νέου το αφιέρωμα με το κοινό να προσπαθεί να την εμψυχώσει με το χειροκρότημά του. Μετά το τέλος του αφιερώματος η τραγουδίστρια έβαλε τα κλάματα.
 
Τέσσερα μουσικά βραβεία Grammy απονεμήθηκαν μετά θάνατον στον Ντέιβιντ Μπόουι χθες για το τελευταίο του άλμπουμ “Blackstar”. Ο Μπόουι κέρδισε τέσσερα από τα βραβεία – τα οποία δεν είχε κερδίσει ποτέ για τραγούδι ή άλμπουμ του ενώ βρισκόταν εν ζωή – για το άλμπουμ “Blackstar”, το οποίο κυκλοφόρησε λίγες μέρες πριν τον θάνατό του από καρκίνο τον Ιανουάριο του 2016. Τα βραβεία του τα παρέλαβε εκ μέρους του ο Ντόνι Μακάσλιν, μέλος του συγκροτήματός του, ο οποίος χαιρέτισε τον Μπόουι ως “καλλιτεχνική ιδιοφυία και τύπο με απίστευτο χιούμορ”

Facebook Comments