Στις 14 Φεβρουαρίου είναι η ημέρα της αγάπης και του έρωτα σε παγκόσμιο επίπεδο, με τις καρδούλες να κατακλύζουν τον πλανήτη. Είτε συμφωνείτε είτε όχι με τη γιορτή, σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη από κανέναν. Ωστόσο εμείς βρήκαμε έξι πράγματα που μπορείτε να κάνετε προς όφελος σας, μιας και οι προσφορές είναι πολλές για αυτή τη γιορτή, είτε είστε ερωτευμένοι είτε όχι.

Laser αποτρίχωση. Πολλά κέντρα αισθητικής έχουν βάλει πακέτα αποτρίχωσης μέχρι και -50% για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να είστε ερωτευμένη για να κλείσετε ένα ραντεβού.

Γυμναστήριο. Ετήσια συνδρομή γυμναστηρίου για δύο στην τιμή του ενός προσφέρουν αρκετά γυμναστήρια της πόλης. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε το έτερον ήμισυ ή έναν φίλο σας και να ξεκινήσετε να γυμνάζεστε. Εξάλλου το καλοκαίρι είναι προ των πυλών.

Massage. Κανείς δεν θα μπορούσε να αντισταθεί σε ένα απολαυστικό massage. Προσφορές για δύο στην τιμή του ενός θα βρείτε σε κέντρα massage για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 

Spa. Αναζωογόνηση με All Day Spa για δύο με έκπτωση -50% . Αν θέλετε να χαλαρώσετε από την ρουτίνα της πόλης, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από αυτήν. Αφήστε τις καρδούλες και τα σοκολατάκια για τους υπόλοιπους και εσείς απολαύστε μια θερμαινόμενη πισίνα.

Διαμονή. Πολλά ξενοδοχεία διαθέτουν ειδικά πακέτα για διαμονή και φαγητό για την γιορτή του έρωτα. Μπορεί να μην σας αρέσουν τα μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς, αλλά είναι μία ευκαιρία να κάνετε κάτι διαφορετικό με το ταίρι σας.

Έπιπλα. Έως -60% προσφέρει γνωστή αλυσίδα επίπλων σε τραπεζαρία, καθιστικό και κρεβατοκάμαρα. Αν σκεφτόσασταν να αλλάξετε κρεβάτι ή καναπέ εκμεταλλευτείτε την έκπτωση για τους ερωτευμένους, μιας και οι τιμές είναι αρκετά χαμηλές.

 

Δύο πράγμα που ίσως να μη ξέρετε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

  • Κάθε χρόνο τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η ιταλική πόλη Βερόνα, όπου έζησαν οι εραστές του Σαίξπηρ Ρωμαίος και Ιουλιέτα, λαμβάνει περίπου 1.000 επιστολές με διεύθυνση τον πύργο της Ιουλιέτας στην πόλη και παραλήπτη την ίδια.
  • 40% των ανθρώπων είναι κατά της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.
     

Facebook Comments