Εξηγήσεις και πλήρη διαφάνεια από το ΚΚΕ για την πώληση του «902» ζητάει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης, με δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό «Κόκκινο».

Ο κ. Παπαδημούλης τόνισε ότι η ηγεσία του ΚΚΕ οφείλει, με ευθύνη, να πει πού και πώς πουλήθηκε ο «902», αν είναι νόμιμο μια άδεια που δόθηκε σε ένα κόμμα δωρεάν, να πουλιέται στην «πιάτσα», ποιες νομικές δικλείδες χρησιμοποίησαν για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του νέου αγοραστή κι αν είναι αλήθεια ότι ο αγοραστής είναι ο ιδιοκτήτης του Extra.

Επίσης, διερωτάται ο κ. Παπαδημούλης, «πώς το ΚΚΕ, που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και απορρίπτει κάθε πρόταση κοινής δράσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξε να πουλήσει το κανάλι και το ραδιόφωνό του σε έναν ιδιοκτήτη που υπερπροβάλλει τη Χρυσή Αυγή κι ο ίδιος είναι συχνά ομοτράπεζος του κ. Σαμαρά».

Ζητάμε από την ηγεσία του ΚΚΕ, πλήρη διαφάνεια και εξηγήσεις που τις χρωστούν πριν από όλα στον κόσμο τους, σημειώνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Δεν είναι νοητό να ακολουθεί η Αριστερά, σε τέτοια θέματα που σχετίζονται με απολύσεις και ιδιωτικοποιήσεις, δύο μέτρα και δύο σταθμά».

Facebook Comments