Σήμερα το μεσημέρι ένα μπούγιο “γονέων” και μελών της Πατριωτικής Ένωσης Πολιτών Ωραιοκάστρου με ελληνικές και βυζαντινές σημαίες προέβη σε ρατσιστικά παραληρήματα, αναγγελίες κρεμάλων και τραμπουκισμούς δημοσιογράφων και παιδιών στο 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου. Μπροστά στην κάμερα του ΣΚΑΪ εκτυλίχθηκαν εικόνες ντροπής με πρωταγωνιστές επικίνδυνους ρατσιστές και την ανίκανη πολιτεία. Η δημοσιογράφος Ελένη Ιατρού και το τηλεοπτικό συνεργείο προπηλακίστηκαν, με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο από το στούντιο της εκπομπής να καλεί κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού αέρα το Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου για να πράξει το αυτονόητο.

Φωτογραφία της Ευδοκία Λελεδάκη.

Η απάντηση σε όλους τους σημερινούς επικίνδυνους ρατσιστές και τραμπούκους είναι ο άνθρωπος που λίγες ώρες πριν μας έκανε ουσιαστικά υπερήφανους ως έθνος, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο μαύρος Έλληνας με τη χρυσή καρδιά, το τεράστιο ταλέντο και το ψευδώνυμο “The Greek Freak”, ο δικός μας σταρ στο All Star Game . Ένας άνθρωπος-πρότυπο για την απλότητά του και ένας πραγματικός πατριώτης που χθες επέλεξε να κάνει δηλώσεις στα ελληνικά και να μιλήσει για την Ελλάδα. Γιατί ο Γιάννης επέλεξε να τιμά την Ελλάδα και όχι να τη ντροπιάζει με εθνικιστικά επεισόδια του χειρίστου είδους. Είναι ο πιτσιρικάς που μέχρι πριν λίγα χρόνια ζούσε στα Σεπόλια και έκανε βόλτες στην Πλατεία Βικτωρίας.

Οι «γονείς» αυτοί (λυπάμαι τα παιδιά που μεγαλώνουν και τη κοινωνία που διαμορφώνουν) σήμερα μαύρισαν την κάμερα μιας δημοσιογράφου και βασικά μαύρισαν τις καρδιές πολλών παιδιών που περίμεναν να πάνε σχολείο. Δυστυχώς τα Ωραιόκαστρα που μας ντροπιάζουν είναι εδώ αλλά ευτυχώς υπάρχουν και οι Αντετοκούνμπο που μας κάνουν υπερήφανους. 

 

Facebook Comments