Η ΑΕΛ επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού στη Λάρισα και ουσιαστικά πήρε μία εξάποντη νίκη αφού πλέον είναι έξι βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μεντί έκανε τη σέντρα απ τα αριστερά, οι αμυντικοί απομάκρυναν την μπάλα, η οποία στρώθηκε στον Καλτσάς. Ο μέσος του Λεβαδειακού έπιασε το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να κοντράρει στον Αβραάμ και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1!

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη μπορεί να ισοφαρίστηκε στο 61ο λεπτό αλλά δεν πτοήθηκε, ανέκτησε το προβάδισμα στο 72ο λεπτό με τον Ρέντζα και πήρε μία σπουδαία από βαθμολογικής άποψης νίκη, στη «μάχη» που δίνει για τη σωτηρία της.

Απ’ την άλλη, ο Λεβαδειακός έμεινε οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και φαίνεται πως μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές θα παλέψει για τη σωτηρία του.

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Σ. Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας (88 Γιοβάνοβιτς), Φατιόν, Φάρκας, Αβραάμ, Μασαλέσα, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς (76 Βαρέλα), Ρέγες (54 Γκουλουζάντε), Ναζλίδης, Ικάουνιεκς

Λεβαδειακός (Γ. Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος (77 Μιλιάζες), Μεντί, Ουόν (34 Τριποτσέρης), Νιασέ, Καλτσάς, Ζεζίνιο, Σίλβα (87 Βασιλείου), Καραμπουέ, Γιουσούφ, Γιακουμάκης

Facebook Comments