Πέντε άνθρωποι έχασαν χθες τη ζωή τους, όταν ένα μικρό αεροπλάνο συνετρίβη στην οροφή ενός εμπορικού κέντρου στην Αυστραλία. Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από αεροδρόμιο έξω από τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη, τη Μελβούρνη.

Σύμφωνα με πηγές του Australian Associated Press, το αεροπλάνο εξερράγη κατά την σύγκρουση. Το δικινητήριο ελικοστροβιλοκίνητο αεροσκάφος μάρκας Beechcraft King Air υπέστη μηχανική βλάβη και συνετρίβη στο κτίριο κοντά στο τέλος του διαδρόμου στο αεροδρόμιο Έσεντον, είπε ο αστυνομικός υποδιοικητής της πολιτείας Βικτόρια, Στίβεν Λέιν, σε δημοσιογράφους στη Μελβούρνη.

Μάρτυρες είπαν στο πρακτορείο Australian Associated Press ότι το αεροπλάνο εξερράγη κατά την σύγκρουση. «Υπήρχαν πέντε άτομα στο αεροσκάφος και φαίνεται ότι δεν επέζησε κανένα της συντριβής», είπε ο Λέιν.

Η συντριβή έγινε στις 9:00 π.μ. τοπική ώρα, περίπου 60 λεπτά πριν από το άνοιγμα του εμπορικού κέντρου, και δεν υπήρξαν άλλα θύματα εκτός από τους επιβαίνοντες. Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για τις ταυτότητες των θυμάτων.
 

Facebook Comments