Αντιπαράθεση με απίστευτους χαρακτηρισμούς ξέσπασε ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στον σταθμό Kontra, με παρουσιαστή τον Αιμίλιο Λιάτσο.

Ο κ. Πολάκης παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή, όπου καλεσμένος ήταν ο κ. Γεωργιάδης. «Ο κ. Γεωργιάδης, επειδή έχει λερωμένη τη φωλιά του όσο λίγοι, λέει μπούρδες κρεμαστές», ανέφερε ο κ. Πολάκης, με τον κ. Γεωργιάδη να σχολιάζει: «Αλ Καπόνε».

Ο κ. Πολάκης αρχικά είχε προκαλέσει τον Άδωνι Γεωργιάδη να καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για να τα πουν “φάτσα κάρτα”. Πράγματι, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση η οποία, όπως είπε, θα συζητηθεί στις 6 Μαρτίου. Κι ενώ τα έλεγε αυτά ο κ. Γεωργιάαδης “στον αέρα”, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας τηλεφώνησε στο κινητό του δημοσιογράφου και παρουσιαστή της εκπομπής Αιμίλιου Λιάτσου για να βγει στη συνέχεια ζωντανά. Επακολούθησαν σκηνές που χρήζουν ιδιαίτερο σχολιασμό.

«Ο κ. Γεωργιάδης επειδή έχει λερωμένη τη φωλιά του όσο πολύ λίγοι, λέει μπούρδες κρεμαστές» ξεκίνησε ο Παύλος Πολάκης με τον Άδωνι Γεωργιάδη να σχολιάζει «Άλ Καπόνε». Μόλις παρενέβη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας του είπε:

«Μη με κόβεις (…) μη μιλάς, τώρα μουρ-μου! Ο κ. Γεωργιάδης έχει βγει γύρα στα κανάλια προσπαθώντας να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας».

Η ένταση ανέβηκε κατακόρυφα για να πει με έμφαση ο κ. Πολάκης, «μη μου κάνεις τσιριτζάκια εμένα (…) μη με κόβεις λέω, μη με κόβεις (…) γιατί είσαι χωμένος μέχρι το λαιμό στα σκ….», επαναλαμβάνοντας τις κατηγορίες πως επί υπουργίας Γεωργιάδη, τόσο με σύσταση του ίδιου όσο και της συζύγου του έγιναν προσλήψεις.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης του ζητούσε ξανά και ξανά να πει ονόματα. Απτόητος ο κ. Πολάκης τον κατηγόρησε ότι το ’13 υπέγραψε δελτίο τιμών φαρμάκων και με μια διάταξη άλλαξε την τιμή σε ένα φάρμακο, το οποίο αντί να πάει στα 509€ πήγε στα 769€.

«Όσο για τη μπούρδα που πέταξες σε σχέση με το δελτίο τιμών φαρμάκων για το 15, να σου θυμίσω ότι από τον Γενάρη ως τον Σεπτέμβρη η χώρα ήταν σε κλοιό των δανειστών, με δυο εκλογές, με δημοψήφισμα, με δημοσιονομικό έλλειμμα. Βγήκε δελτίο τιμών στο τέλος της χρονιάς», ανέφερε σε άλλο σημείο ο κ. Πολάκης

«Καταλάβατε τι είπε τώρα; Παραδέχθηκες ποινικό αδίκημα, κακούργημα και θα πας φυλακή Παύλο Πολάκη. Έχεις παραβιάσει το νόμο, τα δυο δελτία τιμών είναι υποχρεωτικά», ήταν η απάντηση του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Δείτε το βίντεο (από το 16:50 η παρέμβαση Πολάκη)

Facebook Comments