Μια βιογραφία για τον ιδρυτή της παντοδύναμης Apple, όπως είναι η ταινία «JOBS» με πρωταγωνιστή τον Αστον Κούτσερ που βγαίνει στις 16 Αυγούστου στις αμερικανικές αίθουσες, δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει μια στάση της διαφημιστικής της καμπάνιας στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Το πεδίο στο οποίο η εταιρεία του εκλιπόντος Στιβ Τζομπς μεγάλωσε και έγινε ισχυρή. Πριν από δύο ημέρες, λοιπόν, ο 35χρονος Κούτσερ, περιτριγυρισμένος από χρηματιστές, ρεπόρτερ και περίεργους χτύπησε το καμπανάκι της Γουόλ Στριτ, που κάθε μέρα, σε μια τελετή ρουτίνας, σηματοδοτεί την έναρξη των εργασιών του χρηματιστηρίου.

Στο «JOBS», ο Κούτσερ, στον πιο σημαντικό ρόλο τής ως σήμερα καριέρας του, υποδύεται τον εφευρέτη του iPhone στα πρώτα του βήματα. Από την εποχή που παράτησε το κολέγιο και βάλθηκε να γίνει ένας από τους παραγωγικότερους επιχειρηματίες του 20ού αιώνα.

Πολυαναμενόμενη η βιογραφία του (πρόκειται για ανεξάρτητη παραγωγή), έχει πίσω από την κάμερα τον άσημο Τζόσουα Μάικλ Στερν και ονόματα μικρού βεληνεκούς όπως τους άγνωστους στο ελληνικό κοινό νεαρούς ηθοποιούς Τζος Γκαντ και Λούκας Χάας αλλά και τους παλιούς δευτεραγωνιστές Μάθιου Μοντίν, Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ και Λέσλι Αν Γουόρεν να πλαισιώνουν τον πρωταγωνιστή. Το «JOBS» πραγματοποίησε την παγκόσμια «πρώτη του» τον περασμένο Ιανουάριο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σάντανς, ανάμεσα σε άλλες ανεξάρτητες παραγωγές του αμερικανικού σινεμά.

Facebook Comments