Βρεθήκαμε στο Ατελιέ της νεαρής σχεδιάστριας Μαρίας Τάγκαλου, όπου μας υποδέχτηκε με πλατύ χαμόγελο και μας παρουσίασε τη νέα της συλλογή με νυφικά για το 2017. Η Μαρία, παιδί Εικαστικών και γεννημένη μέσα σε πίνακες ζωγραφικής, σχέδια, μολύβια & χρώματα, κατάφερε μέσα σε λίγα μόνο χρόνια, να εδραιώσει το όνομα της στον χώρο της Μόδας, ενώ οι δουλειές της έχουν αναγνωριστεί και βραβευτεί ήδη σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τον τελευταίο χρόνο, όλο και περισσότερες Ελληνίδες επιλέγουν να επισκεφθούν το Ατελιέ της στο κέντρο της Αθήνας, ενώ και πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες έχουν φορέσει τις δημιουργίες της, όπως για παράδειγμα η διεθνής ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου, η τραγουδίστρια & ηθοποιός Βανέσα Αδαμοπούλου, η τηλεοπτική παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου, οι τραγουδίστριες Μαντώ, Ελευθερία Ελευθερίου και Θωμαή Απέργη, η τραγουδίστρια & παρουσιάστρια Έλενα Τσαγκρινού μαζί με το ποπ συγκρότημα «Otherview», η τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού και πολλοί-πολλοί άλλοι.

Όπως λέει η ίδια : «Αγαπάω την πρόκληση, την καλή αισθητική, την πολυτέλεια & τα έντονα χρώματα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζω το ανθρώπινο σώμα ως καμβά, όπου δημιουργώ επάνω του κάθε φορά και από ένα νέο προσωπικό έργο τέχνης».

Βλέποντας την καινούρια της συλλογή με νυφικά, είδαμε αμέσως την προσωπική της πινελιά, καθώς τα νυφικά της είναι μοναδικά κομμάτια υψηλής ραπτικής, τα οποία ξεχωρίζουν και δίνουν μια πρωτότυπη εφαρμογή σε σχέδια και υφάσματα. Λευκά corsages κεντημένα στο χέρι με τρέσες & νήματα και ολομέταξες αέρινες φούστες που κολακεύουν κάθε μεσογειακή γυναίκα, είναι οι αγαπημένες της επιλογές.

Η Μαρία μας εντυπωσίασε σχεδιάζοντας αποκλειστικά για εμάς επιτόπου ένα μοναδικό σχέδιο που θα μπορούσε να φορέσει μια μέλλουσα νύφη, διαδικασία την οποία ακολουθεί σε κάθε της ραντεβού, μιας και προτιμάει να σχεδιάζει για κάθε γυναίκα ένα μοναδικό, εντελώς ξεχωριστό σχέδιο, το οποίο θα ραφτεί -ακριβώς- στα μέτρα της ενδιαφερόμενης, αφού πρώτα έχει διαλέξει μαζί της τα κατάλληλα υφάσματα.

Το Ατελιέ της Μαρίας είναι ένας «vintage» & ιδιαίτερα φιλόξενος χώρος, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε με μεγάλη άνεση χρόνου τα δείγματα της, καθώς και να σας προτείνει ιδέες και λύσεις για το χτένισμα, το μακιγιάζ και τα αξεσουάρ που θα πλαισιώσουν το σύνολο της εμφάνισής σας.

 Φωτογραφία του χρήστη Wedding dress & corset  handmade by Maria Tagalou.

Τέλος, η σχεδιάστρια -εφόσον χρειάζεται- θα σας προτείνει μια πλούσια λίστα συνεργατών, ώστε να βρείτε άμεσα & σε εξαιρετικές τιμές προσαρμοσμένες στην κρίση, τους κομμωτές, make-up artists, φωτογράφους & διακοσμητές τους οποίους θα χρειαστείτε, στην περίπτωση δηλαδή που δεν έχετε ήδη τους δικούς σας, ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα της μοναδικής αυτής μέρας που ονειρεύεται κάθε γυναίκα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα νυφικά της Μαρίας Τάγκαλου θα βρείτε στα :

Facebookwww.facebook.com/WeddingCollectionByMariaTagalou

Instagram @maria.tagalou & στην ιστοσελίδαwww.mariatagalou.com

Φωτογραφία του χρήστη Wedding dress & corset  handmade by Maria Tagalou.

 

Φωτογραφία του χρήστη Wedding dress & corset  handmade by Maria Tagalou.

Facebook Comments