Τις προτιμήσεις του στο γυναικείο φύλο αποκάλυψε από τη Βουλή ο Υπουργός Οικονομικών, στρέφοντας το βλέμμα του προς την Αμερική και τον κινηματογράφο, αφού όπως δήλωσε είναι λάτρης της ηθοποιού Σκάρλετ Γιόχανσον.

Ο ίδιος μάλιστα προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα, προκαλώντας τα γέλια των βουλευτών στην Επιτροπή Οικονομικών, παραθέτοντας και την κρυφή επιθυμία του να βγει μαζί της για cocktail.

Κανείς δεν ξέρει βέβαια γιατί ο «τσάρος» της ελληνικής οικονομίας έχει τέτοια αδυναμία στη συγκεκριμένη ηθοποιό. Λόγω όμορφων ματιών; Ξανθών μαλλιών; Των 33 χρόνων της; Του ταλέντου της; Ή μήπως για το συνολικό «πακέτο». Αυτή την απορία δεν την έλυσε σε κανέναν.

Πεδίο ελεύθερο, σχολίασε επί της ουσίας ο Γιώργος Αμυράς από το Ποτάμι, ενημερώνοντας τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ότι η λαμπερή ηθοποιός έχει πλέον χωρίσει, για να του αναπτερώσει το ηθικό και να του δώσει ελπίδες. Όλα αυτά φυσικά εν είδει αστεϊσμού εκατέρωθεν, με τον κο Αμυρά μάλιστα να συνεχίζει την πλάκα επιδεικνύοντας στον υπουργό το κινητό του τηλέφωνο με τον ισχυρισμό ότι βρήκε το τηλέφωνο της Σκάρλετ Γιόχανσον.

Η απίστευτη ατάκα του κου Τσακαλώτου πάντως ουσιαστικά αποτελούσε άγριο «τρολάρισμα» του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με τις δηλώσεις του περί πρωτογενών πλεονασμάτων 2% που θα επιχειρήσει να συμφωνήσει για τη χώρα.

«Ο κος Μητσοτάκης μπορεί να λέει ότι θέλει για τα πλεονάσματα. Κι εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον, αλλά δεν λέει κάτι αυτό, να με συμπαθάτε», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Οικονομικών, προκαλώντας σπαρταριστά γέλια στα μέλη της Επιτροπής Οικονομικών.

 

 

Facebook Comments