Tην παραίτησή του από την προεδρία του ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου) υπέβαλε ο Στέλιος Σταυρίδης, μετά το σχετικό αίτημα του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Ο κ. Σταυρίδης τονίζει ότι είχε εποικοδομητική συνεργασία με τα στελέχη του Ταμείου, ενώ επισημαίνει ότι συνεργάστηκε άψογα με την κυβέρνηση, και εύχεται συνέχεια στο έργο της αποφεύγοντας να τοποθετηθεί στο θέμα που ανέκυψε.

Η δήλωση Στ. Σταυρίδη:

«Ευχαριστώ θερμότατα την υπέροχη ομάδα του ΤΑΙΠΕΔ για την εξαιρετική και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε και εύχομαι από καρδιάς η κυβέρνηση, με την οποία επίσης συνεργάστηκα άψογα, να προχωρήσει δυναμικά και με επιτυχία το πάρα πολύ δύσκολο, αλλά εθνικά αναγκαίο έργο των αποκρατικοποιήσεων».

Σημειώνεται ότι προηγήθηκε δημοσίευμα εφημερίδας, το οποίο ανέφερε ότι μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της πώλησης του 33% του ΟΠΑΠ στην Emma Delta, ο κ. Σταυρίδης πέταξε για τις διακοπές του στην Κεφαλονιά με το ιδιωτικό τζετ του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος συμμετέχει στο συγκεκριμένο διεθνές επενδυτικό σχήμα.

Ο κ. Σταυρίδης δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι “ο επιχειρηματίας, ο οποίος θα πέταγε για τη Γαλλία, προσφέρθηκε να με αφήσει στην Κεφαλονιά”.

Facebook Comments