Οι απεργιακές κινητοποιήσεις στις οποίες έχουν προχωρήσει τα πληρώματα καμπίνας της Air France, δεν θα επηρεάσουν το 90% των πτήσεων που είναι προγραμματισμένες για αύριο εκτιμά η αεροπορική εταιρία.

Η εταιρία προσφέρει ωστόσο τη δυνατότητα αλλαγής των εισιτηρίων χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για όλους τους πελάτες της που είχαν προγραμματίσει να πετάξουν με την Air France, μέσα στο τριήμερο 18 έως 20 Μαρτίου.

Σε ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα της, η Air France εκτιμά πως η κινητοποιήσεις αυτές δεν θα προκαλέσουν προβλήματα στο 90% των εσωτερικών πτήσεων και στο 92% των διεθνών πτήσεων μεσαίων αποστάσεων. Οι διεθνείς πτήσεις μεγάλων αποστάσεων θα γίνουν όλες κανονικά, διαβεβαιώνει η εταιρία.

Παρά τις εγγυήσεις ωστόσο, η εταιρία προειδοποιεί ότι, εν τέλει, κάποιες από τις πτήσεις μπορεί να ακυρωθούν ενώ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο, κάποιες από τις πτήσεις να γίνουν με μειωμένο προσωπικό, που θα σημαίνει και την υποχρεωτική μείωση των καλυμμένων θέσεων – ενδεχόμενο που μπορεί να οδηγήσει στην ακύρωση ορισμένων κρατήσεων.

Για αυτές τις περιπτώσεις, η air France δεσμεύεται να ενημερώνει τους πελάτες της, τουλάχιστον μία ημέρα νωρίτερα.

Facebook Comments