Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα: Μύθοι και αλήθειες» διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα «Επιδέρμια», σε μία προσπάθεια να γίνουν κατανοητές οι νόσοι και να “καταρριφθούν” πιθανοί μύθοι γύρω από αυτές.

Στο πλαίσιο της δράσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για την ψωρίαση και την ψωριασική αρθρίτιδα καθώς και τις νεότερες εξελίξεις πάνω στις δυο νόσους από ειδικούς επιστήμονες. Ομιλητές θα είναι ο κος Ιωάννης Κατσαντώνης, Δερματολόγος–Αφροδισιολόγος, Διευθυντής Τζανείου ΓΝΠ και η κα Άννα Κανδύλη, Ειδική Ρευματολόγος, ενώ την εκδήλωση θα προλογίσει ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Επιδέρμια», κύριος Ρένος Βαμβακούσης.

Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό κατά την διάρκεια της οποίας θα υπάρχει η δυνατότητα να τεθούν ερωτήματα για τα θέματα που απασχολούν τους ασθενείς και το ευρύ κοινό.

Η εκδήλωση – που υλοποιειται με την ευγενική υποστήριξη της εταιρίας Novartis Hellas- θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων Σωματείου Συνταξιούχων Η.Σ.Α.Π., αίθουσα «Ομόνοια» (σταθμός Η.Σ.Α.Π. Πειραιά) την Δευτέρα 27 Μαρτίου και ώρα 6:00μμ.θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω livestream στο site www.epidermia.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σύλλογο «Επιδέρμια» στο 231 555 3780 ή [email protected].

Facebook Comments