Οι μάσκες έπεσαν σύντροφοι. Τα ψέματα τελείωσαν και έσβησαν οι φωτιές. Η οικονομία καταρρέει γιατί οι σύντροφοι δεν θα ψηφίσουν την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. Δεν το έχουν θελήσει αυτό λένε. Δεν δέχονται να φύγει ο.. “κρατικός πλούτος”, λένε. Δεν διανοούνται ότι το κρατικό μονοπώλιο θα μπορούσε ποτέ να.. εξυγιανθεί!

Δεν λένε, ότι η ΔΕΗ έχει χρεοκοπήσει. Δεν λένε, ότι έχουν φάει όλοι εκεί το καταπέτασμα. Δεν λένε, ότι αν χάσουν αυτές τις ψήφους, δεν θα ξαναβρούν ποτέ καμία άλλη ψήφο.

Δεν κλείνει η αξιολόγηση γιατί ο Σκουρλέτης και οι συν αυτώ δεν ψηφίζουν την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ; Αλήθεια, ο κος Σκουρλέτης, πού εβρίσκετο την ώρα που ψηφιζόταν το Υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων που δεσμεύει τη χώρα για 99 χρόνια; Που εβρίσκετο ο κος Σκουρλέτης, όταν με την ψήφο τους οι σύντροφοί του έκλειναν όλες τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα με την υπεροφορολόγηση; Πού εβρίσκετο ακόμα ακόμα ο κος Σκουρλέτης, όταν αυξανόταν ο ΕΝΦΙΑ σε αντίθεση με τις προεκλογικές του δεσμεύσεις;

Και τώρα αντιδρά ο κος Σκουρλέτης σε ποιό πράγμα; Στην ιδιωτικοποίηση της πιο ελλειμματικής κρατικής επιχείρησης της χώρας; Τι στιγμή που τα υπόλοιπα της διαπραγμάτευσης αφορούν στη μείωση του αφορολόγητου ορίου στις 5900 ή ακόμα στις 5600 ευρώ, στη μείωση των συντάξεων με την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς, όλη η αντίδραση της αριστερής ευαισθησίας, αρκείται στη ΔΕΗ;

Δεν ενδιαφέρονται λοιπόν οι σύντροφοι για το αφορολόγητο, ούτε για τις συντάξεις. Ενδιαφέρονται για τους δικούς τους συντρόφους – συνδικαλιστές – ψηφοφόρους και για το δικό τους κομματικό στρατό. 

Και ας μην έχει αμφιβολία κανείς σε αυτή τη χώρα. Σαφώς και θα κλείσει η αξιολόγηση. Ξέρουν οι σημερινοί κυβερνώντες ότι η εξουσία πλέον γίνεται ξανά ένα άπιαστο όνειρο. Και τώρα που το ζουν, θα κάνουν τα πάντα για να μην τελειώσει. Και θα ψηφίσουν τα πάντα για την παραμονή τους στην εξουσία.

Δεν θα επιτρέψουν στους εαυτούς τους να πέσουν.. Για τα μάτια της ΔΕΗ..

Facebook Comments