Η collection της MANOLO για το φετινό καλοκαίρι έχει ήδη κυκλοφορήσει, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο γυναικείο κοινό, που λατρεύει τη μόδα και θέλει να δείχνει πάντα ελκυστικό. Τα ρούχα είναι κομψά, τονίζουν και αγκαλιάζουν με μοναδικό τρόπο την γυναικεία σιλουέτα και σίγουρα θα εντυπωσιάσουν σε κάθε σας εμφάνιση.

Μπαίνοντας στο showroom της εταιρείας, μύρισε αμέσως καλοκαίρι. Η νέα συλλογή της MANOLO αποτελείται από έντονα χρώματα, διαφάνειες, αέρινα υφάσματα, πολλά λουλούδια και λαχούρια Θα βρείτε ρούχα με εντυπωσιακό σχεδιασμό και έμφαση στην λεπτομέρεια. Φορέματα με χειροποίητη δαντέλα, πολλά cocktail φορέματα, κεντήματα στο χέρι και έντονα print που μπορείτε ιδανικά να επιλέξετε να φορέσετε σε ένα γάμο ή μια βάφτιση. Φυσικά δεν λείπουν από τη συλλογή κομμάτια all time classic, όπως κοστούμια, πουκάμισα και καθημερινά φορέματα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ.

 

 

Εντύπωση μας έκανε ένα λευκό μακρύ εξώπλατο φόρεμα που ξεχώριζε στη μέση του showroom. Είχε δαντέλα ανάγλυφη, τρισδιάστατη, σε αυστηρή και ταυτόχρονα ρομαντική γραμμή το οποίο μπορεί να φορέσει μία γυναίκα σε μια πολύ ιδιαίτερη της στιγμή, όπως ο γάμος της.

 

 

Ωστόσο η MANOLO έχει άλλες δύο συλλογές, τη ManoloPlay και την M2. Η ManoloPlay ήρθε να συμπληρώσει τη συλλογή με πιο casual γραμμές και playful διάθεση για πιο νεανικό κοινό. Στη ManoloPlay σε εντυπωσιάζουν τα summer print της και οι έντονες λεπτομέρειες της. Παγωτά, φράουλες, καρπούζια, ανανάδες και χρωματιστές νεκροκεφαλές είναι μόνο μερικά από τα σχέδια που θα βρείτε σε μπλουζάκια, φούστες και φορέματα. Ξεχωρίζει επίσης ένα μέρος της συλλογής της το οποίο σε ταξιδεύει στο διάστημα με πλανήτες και αστέρια.

Συνεχίζοντας η M2 είναι μια φετινή “έμπνευση” της εταιρείας με πιο λιτές γραμμές, και πιο γήινες αποχρώσεις. Το brand αυτό είναι μία πιο οικονομική σειρά, με την ίδια όμως υψηλή ποιότητα σε ραφή και υφάσματα. Αυτό που λανσάρει η M2 είναι καθημερινά ρούχα, φορέματα και αέρινα καφτάνια αέρινα που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα.

 

Τα ρούχα μπορείτε να τα βρείτε σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες www.manolofashion.com

Facebook Comments