To Nokia 9 έχει μπει σε σφαίρα έντονης φημολογίας τον τελευταίο καιρό, με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά να απασχολούν το Διαδίκτυο.

Το Nokia 9, λογικά, θα πάρει τη θέση της ναυαρχίδας στην γκάμα συσκευών που φέρνει στην αγορά το επανεμφανιζόμενο όνομα της Nokia. Τα στοιχεία που διαρρέουν για το Nokia 9 μιλούν για ένα smartphone με οθόνη τεχνολογίας OLED, σε διαγώνιο 5,5 ιντσών, με ανάλυση 2560×1440 pixels. Ο Qualcomm Snapdragon 835 θα είναι στη θέση του επεξεργαστή, με γραφικά Adreno 540 και μνήμη RAM 6 GB. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του Nokia 9 θα είναι είτε στα 64, είτε στα 128 GB, ανάλογα με τις επιλογές του αγοραστή του.

Η πίσω κάμερα αναμένεται να είναι στα 22 Megapixel, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η μπροστινή κάμερα εκτιμάται ότι θα είναι στα 12 Megapixel. H χωρητικότητα της μπαταρίας εκτιμάται ότι θα φτάνει τα 3800 mAh, ενώ θα υπάρχει και τεχνολογία Quick Charge 4.0 για ταχεία φόρτιση. Ήδη έχουν γίνει αναφορές για ειδική τεχνολογία ήχου Nokia OZO Audio στο επερχόμενο Nokia 9, ενώ το λειτουργικό σύστημα του νέου μοντέλου θα είναι το Android 7.1.2.

Facebook Comments