«Η μυστική γραφή»

Μια ηλικιωμένη γυναίκα, έγκλειστη επί δεκαετίες σε ψυχιατρική κλινική, αφηγείται την τραγική ιστορία της όπως την έχει περιληπτικά καταγράψει σε ένα αυτοσχέδιο ημερολόγιο.

Σκηνοθεσία Τζιμ Σέρινταν με τους: Ρούνι Μάρα, Τέο Τζέιμς, Έρικ Μπάνα, Τζακ Ρέινορ

«Η καλύτερη στιγμή τους»

Στο Λονδίνο του 1940 η νεαρή Κάτριν προσλαμβάνεται από σύμπτωση ως σεναριογράφος μιας πατριωτικής ταινίας που ετοιμάζει το υπουργείο Πληροφοριών. Καθώς ξεκινάει να γράψει μια αληθινή ιστορία γυναικείου ηρωισμού, καταλαβαίνει γρήγορα πως ο μύθος είναι πάντα γοητευτικότερος από τα γεγονότα.

Σκηνοθεσία Λόνε Σέρφινγκ με τους: Τζέμα Άρτερτον, Σαμ Κλάφλιν, Μπιλ Νάι, Τζακ Χιούστον

«Colossal»

Η Γκλόρια, χωρίς δουλειά και σύντροφο, αλλά με πολλά μεθυσμένα ξενύχτια, εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη κι επιστρέφει στο πατρικό της στην επαρχία. Προσπαθεί να ξαναβάλει της ζωή της σε τάξη, αλλά όλα έρχονται τα πάνω κάτω όταν διαπιστώνει πως υπάρχει ένας ανεξήγητος δεσμός μεταξύ αυτής κι ενός γιγάντιου τέρατος που εμφανίστηκε ξαφνικά στη Σεούλ. 

Με τους: Αν Χάθαγουεϊ και τους Νταν Στίβενς, Τζέισον Σουντέικις, Τιμ Μπλέικ Νέλσον και Όστιν Στόουγελ

«Αδίστακτοι»

Ο Γιανί, ο Ερίκ, ο Νασέρ και ο Φρανκ είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα ληστών σε ολόκληρη την περιφέρεια του Παρισιού. Ανάμεσα σε κάθε χτύπημα, ο καθένας από αυτούς προσπαθεί να διαχειριστεί την οικογενειακή του ζωή, ακροβατώντας μεταξύ παράνοιας, απομόνωσης και ανησυχίας των συγγενών τους. Όλα αυτά, μέχρι τη στιγμή που ο αδερφός του Γιανί, ο Αμίν, θα κάνει ένα μεγάλο λάθος, που θα αναγκάσει την ομάδα να βρεθεί υπό την δούλεψη των «βαρόνων» ναρκωτικών της πόλης. Πλέον, η ομάδα δεν έχει να φέρει εις πέρας τις ληστείες τεθωρακισμένων στις οποίες πρωτοστατούσε στο παρελθόν, αλλά την αστραπιαία μεταφορά τόνων ηρωίνης. Σύντομα, ληστές και έμποροι ναρκωτικών θα βρεθούν αντιμέτωποι…

Με τους: Σαμί Μπουαζιλά, Γκιγιόμ Γκουί, Γιουσέφ Χατζντί και Καάρις

«Η πόλη της σιωπής»

Η άφιξη ενός καθολικού ιερέα κι ενός ταυρομάχου στην Πάτμο θα αναστατώσουν τη ζωή της Δάφνης, μιας γυναίκας με τραυματικό παρελθόν, η οποία έχει απομονωθεί στο ιερό νησί.

Σκηνοθεσία Άντζελα Ισμαήλος με τους: Μπέρναρντ Χιλ, Σάρα Μάιλς, Άντζελα Ισμαήλου, Σον Μπένσον, Έριχ Γουάιλντπρετ

«Αρχηγός από κούνια»

Δεν τίθεται ερώτημα για το ποιος είναι το αφεντικό σε αυτήν την οικογένεια. Από τη μέρα που κατέφτασε ο μικρός του αδερφός, ο επτάχρονος Τιμ ήξερε ότι αυτό το μωρό θα ήταν μπελάς. Όμως, καθώς ο Τιμ ξεκινά μια αποστολή να κάνει την αγάπη των γονιών και πάλι δική του και μόνο δική του, ανακαλύπτει μια μυστική συνομωσία που απειλεί να καταστρέψει την ισορροπία της αγάπης στον κόσμο – και αυτό το τολμηρό μωρό, που υποτίθεται ότι είναι αδελφός του, είναι στο κέντρο της συνομωσίας αυτής. Τώρα πρέπει να συνεργαστούν για να σταματήσουν το σατανικό αυτό σχέδιο, να σώσουν τους γονείς τους, να αποκαταστήσουν την τάξη στον κόσμο και να αποδείξουν ότι η αγάπη είναι μια άπειρη δύναμη.

Με τις φωνές των: Άλεκ Μπόλντγουιν, Λίζα Κουντρό, Στιβ Μπουσέμι, Πάτον Όσβαλτ, Τζίμι Κίμελ, Βίβιαν Γι

Facebook Comments