Η Βικτόρια Μπέκαμ τιμήθηκε την Τετάρτη από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ με το παράσημο OBE (Οfficer of the Most Excellent Order of the British Empire) για την προσφορά της στη βιομηχανία της μόδας, καθώς και για το φιλανθρωπικό της έργο.  

Το πρώην Spice Girl, που συνοδευόταν στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ από τον σύζυγό της Ντέιβιντ και τους γονείς της, έλαβε τη βασιλική αυτή τιμή για την 17χρονη καριέρα της.   Αξίζει να σημειωθεί πως με το ίδιο παράσημο είχε τιμηθεί το 2003 και ο σύζυγός της και πρώην αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας.      

Η ίδια, αμέσως μετά την τελετή, δήλωσε: «Ήταν μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι σήμερα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Είμαι περήφανη που είμαι Βρετανίδα και νιώθω μεγάλη τιμή για την τιμητική διάκριση που μου έγινε από τον Δούκα του Κέιμπριτζ. Αν κάνεις μεγάλα όνειρα και δουλέψεις σκληρά μπορείς να πετύχεις σπουδαία πράγματα. Είμαι πολύ χαρούμενη που μοιράστηκαν αυτή την πολύ ξεχωριστή περίσταση με τους γονείς και τον σύζυγό μου. Χωρίς την αγάπη και τη συμπαράστασή τους, τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτό».      

Ο θεατρικός σκηνοθέτης, συγγραφέας και ηθοποιός Μαρκ Ράιλανς που κέρδισε το Όσκαρ Β Ανδρικού Ρόλου το 2016 για τη συμμετοχή του στην ταινία «Η Γέφυρα Των Κατασκόπων» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, χρίστηκε ιππότης της βρετανικής αυτοκρατορίας, ενώ τον τίτλο της Dame έλαβε η πρώην αθλήτρια του επτάθλου Jessica Ennis – Hill.   Με πληροφορίες από Daily Mail και BBC 

Facebook Comments