Μετά και τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα εφαρμοστούν τα θετικά μέτρα για το 2019 υπογραμμίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και καλεί τη Ν.Δ. να πάρει θέση αν θα τα ψηφίσει ή «θα συνεχίσει την αυτοκαταστροφική πολιτική».

Σε δήλωσή του ο κ. Τζανακόπουλος έκανε λόγο για πρωτογενές πλεόνασμα που ξεπερνά κατά οχτώ φορές τον στόχο, ωστόσο, επισήμανε ότι η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να πανηγυρίσει γιατί γνωρίζει καλά τις θυσίες του λαού και σημείωσε ότι τους πανηγυρισμούς «τους αφήνουμε σε άλλους που εν μέσω κρίσης μιλήσαν για επιτυχία».

«Τόσο η Ν.Δ. όσο και τα περισσότερα ΜΜΕ που μιλούν ακόμα και σήμερα για ενεργοποίηση του κόφτη διαψεύδονται με πάταγο» σχολίασε και πρόσθεσε ότι οι στόχοι για το 2018 θα επιτευχθούν επομένες τα θετικά μέτρα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα εφαρμοστούν.

«Άμεσου πρακτικού χαρακτήρα το ερώτημα που έχει μπροστά της η Ν.Δ. αν θα ψηφίσει τα θετικά μέτρα ή θα συνεχίσει την αυτοκαταστροφική πολιτική που επέλεξε και πριν λίγους μήνες με χαμηλοσυνταξιούχους» σχολίασε.

Εκτίμησε ότι για πρώτη φορά είναι ορατό και επιβεβαιώνεται και από τα αποτελέσματα η έξοδος από την επιτροπεία.

Facebook Comments