Λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Σόφη Πασχάλη δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο το πρωί της Δευτέρας 24 Απριλίου.

Η γυμνάστρια νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και μοιράστηκε μέσω Instagram ένα κείμενο στο οποίο αναφέρεται στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Για όσους ισχυρίζονται οτι είναι μόνο ένα παιχνίδι και ότι δεν πρόκειται για τη ζωή μας. Οτι υπερβάλλουμε, ότι δεν είναι μια πραγματικότητα για εμάς που επιφέρει και κάποια θέματα υγείας, που σίγουρα θα βγούμε αλώβητοι κ πιο δυνατοί, περαστικά είναι, αλλά που η στήριξη και η αγάπη Βοηθάει. Τα παιδιά δεν είμαστε ηθοποιοί, που παίζουνε ένα ρόλο και γυρνάμε σε κάποιο ξενοδοχείο το βράδυ, όσο είμαστε εκεί. Οι συνθήκες είναι αληθινές και οι καταστάσεις επίσης. Ολα τα παιδιά δυσκολεύομαστε ο καθένας με τον δικό του τρόπο, και για τους δικούς του λόγους. Ολα τα παιδιά είναι εκπληκτικά και ας έχετε ο καθένας από εσας τα δικά σας πιστεύω. Σεβαστό! Ολα τα παιδιά, ομως αξίζουν την αγάπη σας, για τη προσπάθειά τους. Ολα τα παιδιά περνούν μια δυνατή δοκιμασία; Προσωπικά τους νοιάζομαι όλους και τους στέλνω δύναμη γιατί την αξίζουν, ανεξαιρέτως όλοι…».

Facebook Comments