Καζάνι που βράζει θυμίζει η μπασκετική ομάδα του Παναθηναϊκού. Ο αποκλεισμός από την Φενερμπαχτσέ προκάλεσε την αντίδραση του ισχυρού άνδρα των πρασίνων Δημήτρη Γιαννακόπουλου που αποφάσισε η ομάδα να επιστρέψει από την Κωνσταντινούπολη οδικώς με κάποιους παίκτες να αντιδρούν και να μην επιβιβάζονται στο πούλμαν με προορισμό την Αθήνα.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί όταν ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ αποφάσισε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τον αποκλεισμό τους από τη Φενερμπαχτσέ με 3-0 και οι Κυπελλούχοι Ελλάδας επιστρέφουν επί αθηναϊκού εδάφους οδικώς.

Μάλιστα σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός είχε πάρει την πρόκριση για το Final Four οι παίκτες θα είχαν να μοιραστούν πριμ ύψους 250.000 ευρώ. Η εικόνα, ωστόσο, που παρουσίασε η ομάδα ήταν απογοητευτική πράγμα που έφερε και την «έκρηξη» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η απόφαση, ωστόσο, η ομάδα να φύγει με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη προκάλεσε και την έντονη αντίδραση ορισμένων παικτών

Συγκεκριμένα, οι Σίνγκλετον, Τζέιμς, Γκάμπριελ και Φώτσης αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στο πούλμαν και θα γυρίσουν στην Αθήνα αεροπορικώς με εισιτήρια που έκλεισαν οι ίδιοι. Σίγουρα η απόφασή τους αυτή ίσως σημάνει εξελίξεις και απειλούνται με τιμωρία…

Οι τέσσερις παίκτες είχαν προειδοποιηθεί πως ενδεχόμενη άρνηση επιβίβασης στο πούλμαν θα μπορούσε να σημάνει μέχρι και διακοπή συμβολαίου. Από τη στιγμή που, τελικά, δεν ακολούθησαν την απόφαση της διοίκησης όλα πλέον είναι πιθανά.

Στις 4 το απόγευμα αναμένεται να αναχωρήσει ο ένας εκ των τεσσάρων παικτών, ενώ οι υπόλοιποι θα επιβιβαστούν στον αεροπλάνο στις 7 το απόγευμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου η αποστολή του Παναθηναϊκού θα χρειαστεί περίπου 12 ώρες χωρίς στάσεις για να επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς θα χρειαστεί να διανύσει τα 1.097 χιλιόμετρα που απέχει η Κωνσταντινούπολη. Η αποστολή που ήδη έχει ξεκινήσει από τις 14.30 θα φτάσει στην Αθήνα τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Facebook Comments