«Η μέρα των ηρώων»

Μια διπλή βομβιστική ενέργεια κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου της Βοστόνης το 2013 αφήνει πίσω της τρεις νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες. Άμεσα, ένα πρωτοφανές ανθρωποκυνηγητό ξεκινά για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.

Σκηνοθεσία Πίτερ Μπεργκ με τους: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Τζον Γκούντμαν, Κέβιν Μπέικον, Μισέλ Μόναγκαν

«Διπλή εκδίκηση»

Ξυπνώντας σε ένα άθλιο ξενοδοχείο και διαπιστώνοντας πως έχει υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου, ένας επαγγελματίας δολοφόνος αναζητά τους υπεύθυνους.

Σκηνοθεσία Γουόλτερ Χιλ με τους: Μισέλ Ροντρίγκεζ, Σιγκούρνι Γουίβερ, Τόνι Σαλούμπ

«Όνειρα γλυκά»

Τορίνο, 1969. H ειδυλλιακή παιδική ηλικία του 9χρονου Μάσιμο γκρεμίζεται από τον μυστηριώδη θάνατο της μητέρας του. Το νεαρό αγόρι αρνείται να δεχθεί αυτή τη βάναυση απώλεια, ακόμη και αν ο ιερέας του λέει ότι εκείνη είναι τώρα στον Παράδεισο. Χρόνια αργότερα, στη δεκαετία του ‘90, ο ενήλικος Μάσιμο έχει γίνει ένας καταξιωμένος δημοσιογράφος. Μετά την ανταπόκρισή του από τον πόλεμο στο Σεράγεβο, αρχίζει να υποφέρει από κρίσεις πανικού. Καθώς ετοιμάζεται να πουλήσει το διαμέρισμα των γονιών του, ξαναζεί το τραυματικό παρελθόν του.

Του Massimo Gramellini, με τους Μπερενίς Μπεζό, Εμανουέλ Ντεβός, Βαλέριο Μασταντρέα, Γκίντο Καπρίνο και Μπάρμπαρα Ρόντσι

«Η κυνηγός με τον αετό»

Η δεκατριάχρονη Αϊσολπάν θέλει να γίνει κυνηγός με αετό, μια παράδοση αποκλειστικά αντρική για τη Μογγολία εδώ και πολλούς αιώνες.

Σκηνοθεσία Ότο Μπελ

«Η όψη της σιωπής»

Ο αδελφός του Άντι Ρουκούν δολοφονήθηκε στη δεκαετία του ’60 από το δικτατορικό καθεστώς της Ινδονησίας. Τώρα εκείνος συναντά τους αμετανόητους υπαίτιους.

Σκηνοθεσία Τζόσουα Οπενχάιμερ

 

Facebook Comments