Στην στοχοποίηση της εταιρείας από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης απέδωσε τον θόρυβο που ξέσπασε για την πρόσληψη καλλιτεχνικού Διευθυντή στη ΔΕΗ, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γιώργος Αδαμίδης.

Μιλώντας στον Alpha 9.89 ο Γιώργος Αδαμίδης υποστήριξε ότι ο μισθός των 1.875 ευρώ του μαέστρου της ΔΕΗ δεν είναι προκλητικός καθώς πρόκειται για μία μαέστρο πολύ καταξιωμένη με πολλές παραστάσεις.

«Γίνεται μια πρόσληψη, ο μισθός των 1.875 ευρώ δεν είναι προκλητικός. Είναι για έναν χρόνο ο μαέστρος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αδαμίδης και πρόσθεσε ότι η «η χορωδία της ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ λειτουργεί από το 1978.

«Έχει δώσει εκατοντάδες παραστάσεις με μοναδικές διακρίσεις. Είναι από τις πιο καταξιωμένες της χώρας, είναι περίεργο που ο κόσμος δεν την ήξερε. Συνόδευε την αποστολή της Ολυμπιακής Φλόγας η χορωδία με εξαιρετικές ερμηνείες. Οι Έλληνες πολίτες δεν αντιτίθενται σε τέτοιου είδους δράσεις, το παράδοξο θα ήταν να αμειβόταν από χρήματα των πολιτών» σημείωσε επίσης και πρόσθεσε:

«Αδικούμε τη χώρα μας με όλες αυτές τις ιστορίες. Έχει στοχοποιηθεί η εταιρεία. Έχω εκπλαγεί με τα δημοσιεύματα ότι «η ΔΕΗ με τέτοια χάλια προσλαμβάνει καλλιτεχνικό διευθυντή».

Facebook Comments