Απρογραμμάτιστος. Μια δήλωση τολμηρή για έναν κόσμο που κινείται με αυστηρούς κανόνες, ωράριο και πρόγραμμα. Ο Γιάννης Ζουγανέλης, μαιτρ του αυτοσχεδιασμού, ευφυής κι επικοινωνιακός, επιλέγει να πάει κόντρα στο ρεύμα και να δημιουργήσει μια μουσική παράσταση που θα τρέφεται από την ενέργεια και τη διάθεση του κόσμου. Έχοντας ως αφετηρία την Αθηναϊδα τον χειμώνα που μας πέρασε, ο «Απρογραμμάτιστος» θα ταξιδέψει τώρα για τρεις διαφορετικές παραστάσεις στο Σταυρό του Νότου Plus (13, 19 & 27 Μαϊου), στο πλευρό ενός δυναμικού θιάσου από μουσικούς και ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων η Τάνια Ρόκκα, ο Π. Αυγερινός, ο Μ. Μπέκος,  η Φ. Στυλιανού και διάφοροι ακόμη μουσικοί.

 

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε αποκλειστικά στο marketnews.gr για μια παράσταση που αφουγκράζεται τις ανάσες του κόσμου και επιφυλάσσει ενδιαφέρουσες εκπλήξεις στο πλαίσιο του προγράμματος, από το οποίο δεν θα μπορούσε να λείπει και ο καλός του φίλος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Ακόμη, αποκάλυψε για πρώτη φορά τα σχέδιά του και μίλησε για τον νέο σατυρικό δίσκο που ετοιμάζει μαζί με ταλαντούχους μουσικούς.

 

Το marketnews.gr βρέθηκε στο στούντιο μαζί με τον σπουδαίο τραγουδοποιό και τους συνεργάτες του, παίρνοντας μια μικρή γεύση από το τι θα ακούσουμε στον νέο του δίσκο. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να τρυπώσετε μαζί μου στο στούντιο και να δείτε κι εσείς όσα μου είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης…

Facebook Comments