«Η ένατη ζωή του Λούις Ντραξ»

Μετά την πτώση του από ένα ψηλό βράχο ο εννιάχρονος Λούι Ντραξ βρίσκεται σε κώμα. Ένας νευρολόγος καταφεύγει σε ανορθόδοξες μεθόδους για να επικοινωνήσει με το υποσυνείδητό του, ενώ η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος και αναζητά τον βίαιο πατέρα του αγοριού.

Σκηνοθεσία Αλεξάντερ Αζά με τους: Τζέιμι Ντόρναν, Σάρα Γκέιντον, Άαρον Πολ

«Η βοηθός»

Η Μωρίν, μια νεαρή Αμερικανή που ζει στο Παρίσι, βγάζει τα προς το ζην ψωνίζοντας για κάποια διάσημη. Επίσης, έχει το ψυχικό χάρισμα να επικοινωνεί με πνεύματα, κάτι που είχε και ο δίδυμος αδελφός της, Λούις, που πέθανε πρόσφατα. Σύντομα θ’ αρχίσει να δέχεται διφορούμενα μηνύματα από μια άγνωστη πηγή.

Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Ασαγιάς
Πρωταγωνιστούν: Κρίστεν Στιούαρτ, Λαρς Άιντινγκερ, Σίγκριντ Μπουαζίζ, Τάι Όλουιν

«Η ενοχή των αθώων»

Στην Πολωνία του 1945 μια Γαλλίδα γιατρός του Ερυθρού Σταυρού ανακαλύπτει πως πολλές μοναχές ενός μοναστηριού, βιασμένες από Σοβιετικούς στρατιώτες, είναι έγκυοι. Προσπαθεί να τις βοηθήσει, χωρίς όμως να μπορεί να αποκαλύψει σε κανέναν άλλον την αλήθεια.

Σκηνοθεσία Αν Φοντέν με τους: Λου ντε Λαάζ, Αγκάτα Κουλέζα, Αγκάτα Μπούζεκ

«Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού»

Ένας ατίθασος νεαρός Αρθούρος, κυρίαρχος των δρόμων του Λοντόνιουμ με τη συμμορία του, αγνοεί τον σκοπό για τον οποίο ήρθε στη ζωή, μέχρι τη στιγμή που παίρνει στα χέρια του το Εξκάλιμπερ και μαζί με αυτό το μέλλον του. Συντασσόμενος με την Αντίσταση και με μια μυστηριώδη γυναίκα, πρέπει να μάθει να τιθασεύει τη δύναμη του ξίφους, να αντιμετωπίζει τους δαίμονές του, να ενώσει τον λαό ενάντια στον τύραννο Βόρτιγκερν και να γίνει Βασιλιάς. 

Σκηνοθεσία Γκάι Ρίτσι, Με τους Τσάρλι Χάναμ, τους – υποψήφιους για Όσκαρ – Ντζίμον Χούνσου και Τζουντ Λο και τους Άστριντ Μπερζές – Φρίσμπι, Έινταν Γκίλεν, Κέιτ ΜακΓκραθ και Έρικ Μπάνα

«Ο πολικός αρκούδος και οι ανίκητοι»

Ο Νορμ είναι μια πολική αρκούδα με το χάρισμα να μιλάει τη γλώσσα των ανθρώπων. Όταν ο Βόρειος Πόλος κινδυνεύει από τα εποικιστικά σχέδια ενός δισεκατομμυριούχου, θα κάνει τα πάντα για να τον σώσει, ταξιδεύοντας μέχρι τη Νέα Υόρκη. 

 

Facebook Comments