Έναν σημαντικό σύμμαχο, δίπλα στην επιμονή και την θέλησή του,  την Zoetis Hellas, απέκτησε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ΑμεΑ στον ακοντισμό και Παραολυμπιονίκης, Μανώλης Στεφανουδάκης. Η ηγέτιδα στα κτηνιατρικά προϊόντα εταιρεία, θέλοντας να διευκολύνει τις προπονήσεις  του διακεκριμένου αθλητή, πριν λίγες ημέρες προχώρησε στη δωρεά ενός ειδικού προπονητικού αμαξιδίου, μία κίνηση που σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας υπάρχει η θέληση να είναι μόνο η αρχή μίας διαχρονικής στήριξης των αγωνιστικών προσπαθειών του.

Η κίνηση της εταιρείας Zoetis Hellas, σύμφωνα με τους υπευθύνους της, έχει διττό χαρακτήρα. Κι αυτό διότι αφενός στοχεύει στη διευκόλυνση της προετοιμασίας του χρυσού Παραολυμπιονίκη  για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Λονδίνου και βέβαια για τη συμμετοχή του στους επόμενους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, αφετέρου όμως αποτελεί και δείγμα τιμής προς έναν αθλητή, οι σημαντικές διακρίσεις του οποίου σε παγκόσμιο επίπεδο, έχουν κάνει υπερήφανη την χώρα μας.

“Ο κ. Στεφανουδάκης αποτελεί παράδειγμα θέλησης, δύναμης και προσπάθειας. Παράλληλα, η μεγάλη αγάπη που επιδεικνύει ο χρυσός Παραολυμπιονίκης στην προσωπική του ζωή για τα ζώα,  συνάδει με το στρατηγικό πυλώνα λειτουργίας της εταιρείας, που είναι η φροντίδα της υγείας και της ποιότητας ζωής των μικρών μας φίλων” επισημαίνει ο Χάρης Κολοβέας, Business Operations Manager της εταιρείας. 
Ο Μανώλης Στεφανουδάκης, με καταγωγή από το χωριό Γαλαία της Κρήτης, κινείται από το 2008 με ειδικό τροχήλατο αμαξίδιο εξαιτίας αυτοκινητιστικού ατυχήματος που τον άφησε τραυματισμένο από τη μέση και κάτω (ταξινόμηση F54). Ο τραυματισμός αυτός, ωστόσο, δεν στάθηκε εμπόδιο στο να ασκεί το πάθος του για τον αθλητισμό και να αγωνίζεται με τα εθνικά χρώματα σε πολλούς αγώνες στίβου εντός και εκτός Ελλάδας.

Μεταξύ των μεγάλων διακρίσεών του, συγκαταλέγονται το χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο (2016), το χάλκινο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς του Λονδίνου (2012), το χρυσό (2015) και χάλκινο(2013)  μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, ενώ έχει καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ στο αγώνισμα του ακοντισμού δύο φορές και επί του παρόντος κατέχει το Παραολυμπιακό ρεκόρ.
Λίγα λόγια για τη Zoetis
Με περίπου 9.000 εργαζόμενους και προϊόντα που εξυπηρετούν κτηνιάτρους, κτηνοτρόφους και ανθρώπους που εκτρέφουν και φροντίζουν παραγωγικά ζώα και ζώα συντροφιάς σε πάνω από 100 χώρες, η Zoetis αποτελεί τον κορυφαίο, παγκοσμίως, όμιλο εταιρειών για την υγεία των ζώων.
Η εταιρεία, που  αποτελεί την πρώην επιχειρησιακή μονάδα υγείας των ζώων της Pfizer, δίνει έμφαση στη μείωση της χρήσης αντιβιοτικών, υπέρ του εμβολιασμού, αναπτύσσοντας, παρασκευάζοντας και διακινώντας  κτηνιατρικά εμβόλια και φάρμακα, με έμφαση στα παραγωγικά ζώα και στα ζώα συντροφιάς.

 

Facebook Comments