Από την 1η Ιουνίου ξεκινά η νέα συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft Xbox Game Pass, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε κατόχους Xbox Live και στόχο έχει να αλλάξει το τοπίο της οικιακής ψυχαγωγίας με τουλάχιστον 100 συναρπαστικά παιχνίδια.

Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή, αφού οι χρήστες το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να κατεβάσουν, μέσω του Xbox Game Pass, ολόκληρα παιχνίδια σε υψηλή ποιότητα, χωρίς περιορισμούς όπως το streaming ή η ταχύτητα της σύνδεσης. Ο κατάλογος των παιχνιδιών ανανεώνεται κάθε μήνα με νέους τίτλους από κορυφαίες εταιρείες, είτε αυτό είναι ένα νέο video game είτε ένα παλιό κλασσικό. Οι κατηγορίες των παιχνιδιών που θα είναι διαθέσιμες είναι παιχνίδια για όλη την οικογένεια, action/adventure, RGs, shooters, indie από το ID@Xbox, fighting και ρέτρο/κλασσικά παιχνίδια.

Οι τίτλοι που έχουν ήδη ανακοινωθεί περιλαμβάνουν το Halo 5: Guardians, Payday 2, NBA 2K16 και LEGO Batman. Η συνδρομή για όσους επιλέξουν το Xbox Game Pass θα είναι 9.99 ευρώ το μήνα, χωρίς να είναι απαραίτητη η συνδρομή στο Xbox Live Gold. Όλα τα παιχνίδια του καταλόγου και τα σχετικά add-ons θα είναι διαθέσιμα για αγορά με έκπτωση 20% αποκλειστικά στους συνδρομητές που θα θελήσουν να τα έχουν δικά τους για πάντα.

Facebook Comments