Γνώριμοι ναυαγοσώστες, ανεξήγητες εξαφανίσεις και οικογενειακά σχέδια κλοπής στις νέες ταινίες της εβδομάδας. Καλή σας διασκέδαση!

«Δεσποινίς Σλόαν»

Αντιδρώντας στο αίτημα ενός έγκριτου υποψήφιου πελάτη να ασκηθεί επιρροή στη γυναικεία κοινή γνώμη υπέρ της ελευθερίας οπλοκατοχής εν όψει της ψήφισης ενός περιοριστικού περί του ζητήματος νόμου, μια κυνική lobbyist εγκαταλείπει την πανίσχυρη εταιρεία της για να συνεργαστεί με μια μικρότερη στο έργο της πειθούς όσων περισσοτέρων γερουσιαστών του Κογκρέσου μπορεί ώστε ο νόμος να υπερψηφιστεί.

Σκηνοθεσία: Τζον Μάντεν
Με τους Τζέσικα Τσάστεϊν, Μαρκ Στρονγκ, Σαμ Γουότερστοουν, Γκούγκου Μπάθα-Ρο

«100 μέτρα»

Ένας νεαρός άντρας με σκλήρυνση κατά πλάκας αποφασίζει να συμμετάσχει σε έναν αγώνα τρίαθλου-ironman: πρέπει να κολυμπήσει 3,8 χλμ., να ποδηλατήσει 180 χλμ. και να τρέξει μαραθώνιο.

Σκηνοθεσία Μαρσέλ Μπαρένα

Με τους Ντάνι Ροβίρα, Κάρα Ελεχάντε, Αλεχάντρα Χιμένες

«Ήρεμο πάθος»

Η ζωή της Αμερικανίδας ποιήτριας Έμιλι Ντίκινσον από τα σχολικά χρόνια μέχρι τη σταδιακή απόσυρσή της από τις κοινωνικές συναναστροφές και το θάνατό της χωρίς κανείς να έχει αναγνωρίσει το έργο της.

Σκηνοθεσία Τέρενς Ντέιβις

Με τους Σίνθια Νίξον, Τζένιφερ Ελ, Ντάνκαν Νταφ, Κιθ Καραντάιν, Τζόντι Μέι 

«Οικογένεια Βαν Πέτεγκεμ»

Αλληγορική περί των αμαρτιών της μπουρζουαζίας και της «κανιβαλιστικής» πάλης των τάξεων κωμωδία από έναν υστερικό και άστοχο στη μαύρη σάτιρά του Μπρουνό Ντιμόν («L’Humanite», «Καμίλ Κλοντέλ 1915» ).

Σκηνοθεσία Μπρουνό Ντιμόν

Με τους Ζιλιέτ Μπινός και τους Βαλέρια Μπρούνι – Τεντέσκι και Φαμπρίς Λουκινί

«Για όνομα του Θεού»

Ένας διαρρήκτης επανασυνδέεται με τις δύο κόρες του, ετεροθαλείς αδερφές, και σχεδιάζει μια ριψοκίνδυνη ληστεία για να εκδικηθεί τον πρώην συνεταίρο του που τον πρόδωσε.

Σκηνοθεσία Πασκάλ Μπουρντιό

Με τους Ζαν Ρενό, Ριμ Κερισί, Καμίλ Σαμού, Μπρούνο Σάντσες, Πασκάλ Ντεμολόν

«Η βασίλισσα της Ισπανίας»

Η χλιδάτη ηθοποιός του Χόλιγουντ Μακαρένα Γρενάδα καλείται να επιστρέψει στην Ισπανία για τις ανάγκες των γυρισμάτων μιας επικής κινηματογραφικής παραγωγής που επιφυλάσσει εκπλήξεις για εκείνη και το συνεργείο.

Σκηνοθεσία Φερνάντο Τρουέμπα

Με τους Πενέλοπε Κρουζ, Κάρι Έλγουις, Μάντι Πατίνκιν

«Baywatch»

Η θρυλική τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 1990, με τους καλογυμνασμένους ναυαγοσώστες που έτρεχαν σε αργή κίνηση, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη .

Με τους Σεθ Γκόρντον. Με τους Ντουέιν Τζόνσον, Ζακ Έφρον, Αλεξάντρα Νταντάριο, Κέλι Ρόρμπαχ, Πριγιάνκα Τσόπρα, Πάμελα Άντερσον και Ντέιβιντ Χέισελχοφ


 

Facebook Comments