Tanna, Η Χαμένη πόλη του Z, Wonder Woman, Με λένε Τζινγκ, Ο αρχιτσιγκούνης, Λατίνοι και Άθικτοι, Οι Γυναίκες του Ριζάν –  Όλες οι ταινίες που καταφθάνουν στις αίθουσες, είναι εδώ!

«Η χαμένη πόλη του Z»

Όταν, στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, ο Βρετανός χαρτογράφος Πέρσι Φόσετ επιστρέφει στη χώρα του έπειτα από διετή αποστολή στη ζούγκλα του Αμαζονίου, είναι ένας εθνικός ήρωας. Θα διακινδυνεύσει όμως τα πάντα, από τη φήμη μέχρι την οικογενειακή ευτυχία του, για να επιστρέψει στα δάση της Βραζιλίας αναζητώντας τη μυθική, χαμένη πόλη των ιθαγενών Ζ.

Σκηνοθεσία Τζέιμς Γκρέι

Με τους: Τσάρλι Χάναμ, Ρόμπερτ Πάτινσον, Σιένα Μίλερ

«Wonder Woman»

Η Νταϊάνα, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, μεγαλωμένη σε ένα προστατευμένο από τον κόσμο παραδεισένιο νησί, βλέπει τη ζωή της να αλλάζει όταν ένας Αμερικανός πιλότος πέφτει στις ακτές του νησιού της και της μιλάει για έναν μεγάλο πόλεμο που εξαπλώνεται στον έξω κόσμο. Η Νταϊάνα θα αποφασίσει να αφήσει τον κόσμο της, πεπεισμένη ότι μπορεί να σταματήσει την απειλή.

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Νόλαν και Ζακ Σνάιντερ

Με τους Γκαλ Γκαντότ, Κρις Πάιν, Κόνι Νίλσεν, Ρόμπιν Ράιτ, Ντάνι Χάστον, Ντέιβιντ Θιούλις, Ελένα Ανάγια, Γιούεν Μπρέμνερ, Σαΐντ Ταγκμάουϊ και Λούσι Ντέιβις

«Tanna»

Σε ένα απομακρυσμένο νησί του Ειρηνικού η Γουάγουα και ο Νταΐν, εγγονός του φυλάρχου των ιθαγενών Γιακέλ, είναι ερωτευμένοι. Όταν οι Γιακέλ τάζουν στην παραδοσιακά εχθρική φυλή των Ιμεντίν τη Γουάγουα για νύφη, οι δύο νέοι αποφασίζουν να το σκάσουν, παραβιάζοντας τον ιερό νόμο του Κάστομ.

Σκηνοθεσία Μάρτιν Μπάτλερ, Μπέντλεϊ Ντιν

Με τους: Μαρί Γουάγουα, Μουνγκάου Ντάιν

«Λατίνοι και άθικτοι»

Ένας τετραπληγικός πλούσιος προσλαμβάνει για βοηθό/νοσοκόμο του έναν εξωστρεφή και λαϊκό νεαρό, ο οποίος θα του αλλάξει τη ζωή με εντελώς απρόσμενο τρόπο.

Σκηνοθεσία Μάρκος Καρνεβάλε

Με τους: Όσκαρ Μαρτίνεζ, Ροντρίχο Ντε λα Σέρνα, Κάρλα Πέτερσον

«Με λένε Τζιγκ»

Ένας μοναχικός μικροκακοποιός ανακαλύπτει πως ύστερα από ένα ατύχημα έχει αποκτήσει υπερφυσικές δυνάμεις. Γίνεται ο «σούπερ κακοποιός» της Ρώμης, γεγονός που εξοργίζει τον «Τσιγγάνο», ανερχόμενο μαφιόζο της πόλης, ενώ φέρνει στο δρόμο του μια νεαρή, απροστάτευτη κοπέλα με ψυχολογικά προβλήματα.

Σκηνοθεσία Γκαμπριέλε Μαϊνέτι

Με τους: Κλαούντιο Σανταμαρία, Λούκα Μαρινέλι, Ιλένια Παστορέλι

«Ο αρχιτσιγκούνης»

Ένας ακοινώνητος, σπαγκοραμμένος βιολιστής, που ζει κάνοντας αιματηρή οικονομία, φλερτάρει με την καινούργια βιολοντσελίστρια της ορχήστρας, ενώ ανακαλύπτει πως έχει μια κόρη που αγνοούσε την ύπαρξή της.

Σκηνοθεσία Φρεντ Καβαγέ

Με τους: Ντανί Μπουν, Λοράνς Αρνέ, Νοεμί Σμιντ

 

Facebook Comments