Νέα εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το τι σημαίνει ένα πραγματικά “baby” απορρυπαντικό ξεκινούν τα bio-bebe detergents της Cana Laboratories, σε μία προσπάθεια να περιοριστεί η χρήση προϊόντων που περιέχουν πρόσθετες χημικές ουσίες και τοξικά χημικά συστατικά σε σκεύη και ρούχα βρεφών και νηπίων. 

Χρησιμοποιώντας το hashtag #posobaby, η εκστρατεία θα στοχεύσει στη διάδοση του μηνύματος στο ευρύ κοινό μέσα από παραδοσικά (τηλεόραση, ραδιόφωνο) και νέα μέσα ενημέρωσης, όπως είναι τα social media.   

Τα βιολογικά απορρυπαντικά bio-bebe καθαρίζουν με φυσικό τρόπο, αφού περιέχουν φυσική σαπωνίνη και εκχυλίσματα από βιολογικούς καρπούς πλυσίματος (soap nuts) και είναι ασφαλή για το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού, προστατεύοντας, παράλληλα, το περιβάλλον.

Χάρη στις ιδιαίτερα φιλικές προς την επιδερμίδα συνθέσεις τους, αποφεύγονται ερεθισμοί ή αλλεργίες που μπορεί να προκληθούν από συστατικά χημικής προέλευσης, ενώ δεν περιέχουν πετροχημικά, ένζυμα ή parabens. Είναι, δε, είναι πιστοποιημένα από τον κορυφαίο οργανισμό πιστοποίησης της Αυστρίας για τα βιολογικά προϊόντα (Austria Bio Garantie-NON-FOOD Standard).  

Facebook Comments