Σχεδόν όπως κάθε χρόνο η BMW δεν έκατσε άπραγη και «κατέβασε» στο φετινό Concorso d’Eleganza Villa d’Este την εντυπωσιακή Concept 8 Series.

Με το νέο πρωτότυπο, η BMW δίνει μια πρώτη γεύση από το προσεχές μοντέλο BMW Σειρά 8 Coupe, που θα λανσαριστεί το 2018 στο πλαίσιο της μεγαλύτερης προϊοντικής επίθεσης στην ιστορία της εταιρείας. Η στρατηγική NUMBER ONE > NEXT έχει θέσει ως στόχο για το BMW Group μία σημαντική αύξηση πωλήσεων και εσόδων στην πολυτελή κατηγορία, και η Σειρά 8 Coupe αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο.

Η Concept 8 Series είναι άμεσα αναγνωρίσιμη σαν BMW, αλλά λανσάρει και νέες σχεδιαστικές ιδέες και τεχνικές διαμόρφωσης. «Η σχεδίαση της BMW Concept 8 Series αποτελεί μία φρέσκια εκδοχή των στιλιστικών στοιχείων BMW, αποτελεί όμως μία νέα προσέγγιση στη χρήση φορμών, η οποία αντανακλάται έντονα στις επιφάνειες του αυτοκινήτου», σχολιάζει ο Adrian van Hooydonk, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Σχεδίασης του BMW Group.

«Είναι η δική μας πρόταση για ένα καθαρόαιμο εργαλείο υψηλών επιδόσεων», προσθέτει ο van Hooydonk. «Ενα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο που ενσωματώνει ασυμβίβαστη δυναμική και σύγχρονη πολυτέλεια όπως κανένα άλλο. Για μένα, είναι ένα δημιούργημα γνήσιας αυτοκινητιστικής γοητείας».

Facebook Comments