Μυθικός τρόμος, πάθος, κωμικές περιπέτειες ανθρώπων αλλά και αυτοκινήτων στο κινηματογραφικό μενού αυτής της εβδομάδας!

«Η μούμια»

Θαμμένη για 5.000 χρόνια, βαθιά στην έρημο, η Αιγύπτια βασίλισσα Άμανετ ξυπνά και προσπαθεί να κυριαρχήσει στον σύγχρονο κόσμο, σκορπίζοντας τον τρόμο. Σε έναν ιδιότυπο κόσμο θεών και τεράτων, η διαφορά μεταξύ καλού και κακού γίνεται ιδιαίτερα δυσδιάκριτη και οι θυσίες μοιάζουν μονόδρομος.

Σκηνοθεσία: Άλεξ Κούρτζμαν

Με τους Σοφία Μπουτέλα, Τομ Κρουζ, τον – βραβευμένο με Όσκαρ – Ράσελ Κρόου και τους Άναμπελ Γουόλις και Τζέικ Τζόνσον

«Όλα όσα αγαπήσαμε»

Στη Γαλλία του ’50, η Γκαμπριέλ είναι μια κοπέλα που σκέφτεται πολύ πιο ελεύθερα από το επαρχιακό περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει, αναγκάζεται όμως να παντρευτεί έναν άντρα που δεν αγαπά. Πηγαίνοντας σε ένα σανατόριο στις Άλπεις για να θεραπευτεί από τις πέτρες στα νεφρά, θα γνωρίσει έναν νεαρό τραυματία πολέμου και θα τον ερωτευτεί παράφορα.

Σκηνοθεσία Νικόλ Γκαρσιά

Με τους: Μαριόν Κοτιγιάρ, Λουί Γκαρέλ, Άλεξ Μπρεντεμίλ

«Μικρά βήματα»

Η Κλαιρ είναι μια προικισμένη μαία. Μια μέρα λαμβάνει ένα περίεργο τηλεφώνημα , μια φωνή από το παρελθόν. η πρώην σύζυγος του πατέρα της η Μπεατρίς η οποία εμφανίζεται μετά από 30 χρόνια απουσίας. Οι δυο γυναίκες θα αποκαλύψουν παλιά μυστικά και θα αρχίσουν να αναπληρώνουν τα χαμένα χρόνια.

Με τους: Κατρίν Ντενέβ, Κατρίν Φροτ

«Ξα μου»

Αντιμέτωπος με την ξαφνική απόλυσή του από τη θέση του διευθυντή ξενοδοχείου, ο Τζόνι αποφασίζει να αλλάξει ριζικά τρόπο ζωής. Σκοπεύοντας να αποσυρθεί στον μικρόκοσμό του, με την παρότρυνση των φίλων και της οικογένειάς του, δοκιμάζει να έρθει κοντά στην κρητική γη και φύση.

Σκηνοθεσία Κλειώ Φανουράκη

Με τους: Γιώργο Χωραφά, Άννα Φόνσου, Λευτέρη Ελευθερίου, Σοφία Χιλλ

«Είναι για το καλό σου»

Κανιβαλίζοντας όλα τα κλισέ του υπερπροστατευτικού μεσογειακού πατέρα, μία φάρσα κομμένη και ραμμένη για να εξασφαλίσει εύκολο χιούμορ και μεγάλη εμπορική επιτυχία. Περισσότερα από 1.500.000 εισιτήρια στην Ισπανία.

Σκηνοθεσία Κάρλος Θερόν

Με τους Χοσέ Κορονάδο, Ρομπέρτο Άλαμο, Ξαβιέ Καμάρα, Πιλάρ Κάστρο και Κάρμεν Ρουίθ

«Ο γιατρός έχει τρεχάματα»

Ένας εγωκεντρικός τσιγκούνης ψυχίατρος, μια εντελώς χύμα προσωπική γυμνάστρια, η εν διαστάσει σύζυγος του πρώτου, και η οικογενειακή κατάσταση της δεύτερης, μπλέκουν σε μια μαξιμαλιστική κωμωδιο-περιπέτεια με καλές στιγμές.

Σκηνοθεσία: Φραντσέσκο Αμάτο
Με τους Τόνι Σερβίλο, Κάρλα Σινιόρις, Βερόνικα Ετσέγκι, Λούκα Μαρινέλι, Πιέτρο Σερμόντι, Βαλεντίνα Καρνελούτι

«Αυτοκίνητα 3»

Παραγκωνισμένος από μια καινούργια γενιά απίστευτα γρήγορων αγωνιστικών αυτοκινήτων, ο Κεραυνός Μακουίν, ξαφνικά μένει εκτός του αθλήματος που τόσο αγαπάει. Για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, θα χρειαστεί την βοήθεια της πρόθυμης νεαρής τεχνικού, Cruz Ramirez, που έχει ένα δικό της πλάνο για τη νίκη, την έμπνευση του Ντοκ Χάντσον, αλλά και μερικές εντελώς απροσδόκητες ιδέες. Και θα αποδείξει τελικά ότι ο αριθμός 95 δεν έχει ακόμα ξοφλήσει, καθώς η μεγαλύτερη πίστα αγώνων του Piston θα δοκιμάσει την καρδιά ενός πρωταθλητή.

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Φι

Facebook Comments